Teleskopstång 3-delad 1,8 till 4,3 meter Miami Collection
search
  • Teleskopstång 3-delad 1,8 till 4,3 meter Miami Collection

Teleskopstång 3-delad 1,8 till 4,3 meter Miami Collection

449 kr
Inkl. moms

Teleskopstång 3-delad 1,8 till 4,3 meter Miami Collection är en högkvalitativ teleskopstång för poolrengöring. Teleskopstången är 3-delad och kan dras ut från 1,8 till hela 4,3 meter.

Med denna långa teleskopstång blir poolrengöringen enklare. Modellen håller högsta kvalitet och har smart design som gör städningen både enklare och effektivare. Teleskopstången från Miami Collection har en innovativ multiledning i fästet för att öka rörligheten och effektivisera rengöringen. Den är även utformad med ett ergonomiskt handtag med mjuk yta för bättre fäste och en trevligare rengöringsupplevelse.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Poolrengöring

För att hålla poolen ren och fin behövs det rätt utrustning som gör jobbet lätt och enkelt. Vi säljer poolvårdsutrustning av hög kvalitet och med genomtänkt utformning.

Det är inte tillräckligt att bara använda kemiska produkter såsom Baquacil, klor eller brom för att hålla vattnet i din pool friskt och inbjudande. Det är också nödvändigt att filtrera vattnet effektivt genom pumpsystemet samt att regelbundet ta bort större partiklar såsom löv och insekter från vattnet.

Trots att mycket skräp från poolvattnet fångas upp i ytvattenrenarens breddavlopp bör större nerfall såsom ex. blad, gräs och liknande, bör samlas upp dagligen med en håv. Poolbotten och väggarna bör regelbundet borstas med en mjuk poolborste så att smuts och alger inte får fäste. Försök att vara noggrann så att du även kommer åt i hörnen på poolen. Slutligen bör poolbotten regelbundet dammsugas – manuellt eller med automatisk bottensugare.

När poolen inte används under en längre period bör du täcka över den med ett poolskydd.

En korrekt och regelbunden rengöring, tillsammans med användande av poolskydd, gör att behovet att kemi reduceras samt att slitaget på filter och pumpar minskar.

Teleskopstång 3-delad 1,8 till 4,3 meter Miami Collection

Datablad

Min. längd
1,8 meter
Max. längd
4,3 meter

Du kanske också gillar