• Kampanj!
Borste lyx flex Miami Collection
search
  • Borste lyx flex Miami Collection

Borste lyx flex Miami Collection

250 kr
Inkl. moms

Borste lyx flex Miami Collection är en högkvalitativ poolborste som används för rengöring av poolens liner på både väggar och botten. Modellen har snabbfäste för montage på teleskophandtag.

Denna poolborste håller högsta kvalitet och är designad på ett innovativt och genomtänkt sätt för att du ska få en så enkel och effektiv poolrengöring som möjligt. Borsten är utrustad med roterande borstar i hörnen som gör rengöringen effektivare och säkerställer ett rent resultat vid varje städtillfälle. På denna modell har du möjlighet att vinkla handtaget i tre steg för att enklare kunna rengöra både väggar och poolgolv. Detta gör rengöringen enklare och skapar en bättre ergonomisk arbetsställning för den som städar poolen.

Borsten är tillverkad av Polypropylene, en av de vanligaste termoplasterna.

Bredd 46 cm.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Poolrengöring

För att hålla poolen ren och fin behövs det rätt utrustning som gör jobbet lätt och enkelt. Vi säljer poolvårdsutrustning av hög kvalitet och med genomtänkt utformning.

Det är inte tillräckligt att bara använda kemiska produkter såsom Baquacil, klor eller brom för att hålla vattnet i din pool friskt och inbjudande. Det är också nödvändigt att filtrera vattnet effektivt genom pumpsystemet samt att regelbundet ta bort större partiklar såsom löv och insekter från vattnet.

Trots att mycket skräp från poolvattnet fångas upp i ytvattenrenarens breddavlopp bör större nerfall såsom ex. blad, gräs och liknande, bör samlas upp dagligen med en håv. Poolbotten och väggarna bör regelbundet borstas med en mjuk poolborste så att smuts och alger inte får fäste. Försök att vara noggrann så att du även kommer åt i hörnen på poolen. Slutligen bör poolbotten regelbundet dammsugas – manuellt eller med automatisk bottensugare.

När poolen inte används under en längre period bör du täcka över den med ett poolskydd.

En korrekt och regelbunden rengöring, tillsammans med användande av poolskydd, gör att behovet att kemi reduceras samt att slitaget på filter och pumpar minskar.

Borste lyx flex Miami Collection

Datablad

Bredd
46 cm
Fäste
Teleskopfäste
Material
Plast

Du kanske också gillar