Vårt företag

Välkommen till Mikeli Pool & Spa, Miami Pools återförsäljare i Trosa. Vi säljer pooler, spabad, kemikalier och tillbehör. Hos oss kan du köpa pool i Södermanland och södra Stockholm med omnejd. Vi kan också rekommendera kunniga poolbyggare som hjälper dig med totalentreprenad för ditt poolbygge. Vi har dessutom tecknat avtal med Pahlén, som ger oss möjligheten att leverera de bästa tillbehören på marknaden för att skapa den bästa poolen. Vi har en butik i Trosa som är öppen enligt överenskommelse. Du är välkommen att kontakta oss, ring Dan på 073-441 93 94 eller maila till info@mikeli.se

Bakgrund

Efter att ha byggt pool på vårt lantställe så funderade vi på vilken pool-kemi vi skulle välja. Vi kom i kontakt med en återförsäljare som förordade klorfritt, dvs Baquacil, och vi testade under en säsong. Efter att ha insett hur enkelt och underhållsfritt det är med Baquacil, samt hur klart och fint vattnet blev, så startade vi Mikeli Pool & Spa och fick förmånen att bli Miami Pools återförsäljare i Södermanland och södra Stockholm. Vi kan nu, förutom att erbjuda all kemi till er pool, även hjälpa er att bygga er pooldröm. Kontakta oss så bokar vi in ett besök hos er för att planera ert drömprojekt!

Företagsuppgifter

Vårt organisationsnummer är 969725-3467 och vi bedriver vår verksamhet på Andgatan 8 i Trosa. Vi har F-Skattebevis. Adress: Andgatan 8, 619 32 Trosa, Sverige.