Poolborste svängd aluminiumförstärkt
search
  • Poolborste svängd aluminiumförstärkt

Poolborste svängd aluminiumförstärkt

240 kr
Inkl. moms

Poolborste svängd aluminiumförstärkt är en poolborste med fäste och förstärkning av aluminium för rengöring av poolens liner på både väggar och botten. Modellen har snabbfäste för montage på teleskophandtag.
Med denna hållbara poolborste klarar du rengöringen i en fart. Modellen är tillverkad av plast med fäste och förstärkning av aluminium som gör den extra stark och hållbar.
Tack vare modellens bredd går rengöringen av poollinern fort och du får mer tid över till annat. Genom att poolborsten är lite svängd längst ut blir det enklare att komma åt i kanter och hörn. På så sätt kan du säkerställa att hela poolen blir ordentligt rengjord.
Bredd 45 cm.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Poolrengöring

För att hålla poolen ren och fin behövs det rätt utrustning som gör jobbet lätt och enkelt. Vi säljer poolvårdsutrustning av hög kvalitet och med genomtänkt utformning.

Det är inte tillräckligt att bara använda kemiska produkter såsom Baquacil, klor eller brom för att hålla vattnet i din pool friskt och inbjudande. Det är också nödvändigt att filtrera vattnet effektivt genom pumpsystemet samt att regelbundet ta bort större partiklar såsom löv och insekter från vattnet.

Trots att mycket skräp från poolvattnet fångas upp i ytvattenrenarens breddavlopp bör större nerfall såsom ex. blad, gräs och liknande, bör samlas upp dagligen med en håv. Poolbotten och väggarna bör regelbundet borstas med en mjuk poolborste så att smuts och alger inte får fäste. Försök att vara noggrann så att du även kommer åt i hörnen på poolen. Slutligen bör poolbotten regelbundet dammsugas – manuellt eller med automatisk bottensugare.

När poolen inte används under en längre period bör du täcka över den med ett poolskydd.

En korrekt och regelbunden rengöring, tillsammans med användande av poolskydd, gör att behovet att kemi reduceras samt att slitaget på filter och pumpar minskar.

Poolborste svängd aluminiumförstärkt

Du kanske också gillar