Borste skrubber med behållare
search
  • Borste skrubber med behållare
  • Borste skrubber med behållare

Borste skrubber med behållare

175 kr
Inkl. moms

Borste skrubber med behållare är det perfekta verktyget för att rengöra vattenlinjen i pooler. Kan användas med eller utan rengöringsmedel.

Har du svårt att få bort smutsranden vid vattenlinjen i poolen? Detta är produkten för dig! Denna smarta skrubber för poolrengöring är utrustad med en behållare. I behållaren kan du fylla på med det rengöringsmedel du önskar använda för att rengöra poolen. Tack vare skrubberns smarta design doseras kontinuerligt rengöringsmedlet vilket gör att du får en ren och fin vattenlinje med minimal ansträngning

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

För att rengöra vattenlinjen i poolen rekommenderar vi Saniklar Supergel Liner Cleaner. Saniklar Supergel Liner Cleaner är ett rengöringsmedel speciellt framtaget för att ta bort smutsbeläggningar vid vattenlin­jen utan att förstöra poolvattnet. För pooler behandlade med både klor och Baquacil.

Går att använda för hand eller montera på teleskopstång.

Efter en tids användning kan själva skrubbern bli utsliten. Du kan du enkelt byta ut skrubbern. Utbytesskrubber till Borste skrubber med behållare hittar du här: Utbytesskrubber

Bruksanvisning

Skruva av korken på behållaren. Fyll behållaren med det rengöringsmedel som du önskar använda, exempelvis Saniklar SuperGel Liner Cleaner. Skruva på korken igen.

Fäst skrubbern på en teleskopstång eller använd den för hand.

Börja borsta vattenlinjen med skrubbern. Allt eftersom du arbetar med skrubbern kommer rengöringsmedlet att portioneras ut.

Fortsätt rengöringen tills att poolen är ren eller medlet i behållaren är slut. Fyll på vid behov.

Borste skrubber med behållare

Du kanske också gillar