Rund poolborste för hörn
search
  • Rund poolborste för hörn

Rund poolborste för hörn

90 kr
Inkl. moms

Rund poolborste för hörn är en rund och smidig borste för poolrengöring. Vår runda borste lämpar sig utmärkt för rengöring i hörn, trappor och i vinkeln mellan botten och vägg.

En rund poolborste är alltså bra att använda där det annars brukar vara svårt att komma åt med en vanlig borste. Många har till exempel problem med att få rent i sin pooltrappa. Vår runda poolborste har den perfekta formen för att du enkelt ska kunna rengöra en pooltrappa eller städa i hörnen i poolen.

Har snabbfäste för montage på teleskophandtag.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Poolrengöring

För att hålla poolen ren och fin behövs det rätt utrustning som gör jobbet lätt och enkelt. Vi säljer poolvårdsutrustning av hög kvalitet och med genomtänkt utformning.

Det är inte tillräckligt att bara använda kemiska produkter såsom Baquacil, klor eller brom för att hålla vattnet i din pool friskt och inbjudande. Det är också nödvändigt att filtrera vattnet effektivt genom pumpsystemet samt att regelbundet ta bort större partiklar såsom löv och insekter från vattnet.

Trots att mycket skräp från poolvattnet fångas upp i ytvattenrenarens breddavlopp bör större nerfall såsom ex. blad, gräs och liknande, bör samlas upp dagligen med en håv. Poolbotten och väggarna bör regelbundet borstas med en mjuk poolborste så att smuts och alger inte får fäste. Försök att vara noggrann så att du även kommer åt i hörnen på poolen. Slutligen bör poolbotten regelbundet dammsugas – manuellt eller med automatisk bottensugare.

När poolen inte används under en längre period bör du täcka över den med ett poolskydd.

En korrekt och regelbunden rengöring, tillsammans med användande av poolskydd, gör att behovet att kemi reduceras samt att slitaget på filter och pumpar minskar.

Rund poolborste för hörn

Du kanske också gillar