Poolkemi

Här finner du allt det du behöver för att få en ren och fräsch pool och spa. 

Poolkemi

Underkategorier

 • Baquacil

  Upplev nöjet av att bada i en klorfri bassäng. Om du beslutar dig för att gå över från klorbehandling kommer du att överraskas av hur lättskött det blir med Baquacil i bassängen.

  Baquacil ger klart och hygieniskt poolvatten, utan klorets bieffekter. Inga hud- eller ögonirritationer, ingen blekning av hår och badkläder och ingen frätande effekt på poolen. Baquacil är långtidsverkande och kräver bara en enkel kontroll varje vecka och påfyllnad några gånger per säsong.

 • Klor

  Klor är en mycket beprövad produkt som används för att hjälpa till att desinficera badvattnet i pooler och spabad. Vi har flera olika varianter av klor till pooler, allt från pulvergranulat till små och stora tabletter och puckar. Här hittar du klor för både dagsklorering och chockklorering till av alla typer av pooler – både inomhus och utomhus. Tänk på att regelbundet mäta klorvärdet i poolen, liksom pH-värdet och alkaliniteten. Med rätt värden säkerställer du hög vattenkvalitet och att du får ett rent och klart vatten, varje dag.

 • Problemlösare

  Det här med poolvatten, dess kvalitet och att hitta rätt balans kan vara lite svårt. Ibland händer det att vattnet inte alls ser ut som man tänkt sig. Det kan till exempel bli grumligt, grönt eller lukta konstigt. För dessa tillfällen finns det flera olika produkter som kan hjälpa till att lösa dessa problem. Här hittar du bland annat flockningsmedel för att göra grumligt vatten klart och ett rengöringsmedel för att ta bort missfärgningar efter vattenlinjen på linern

 • Vattenbalans

  För att få ett rent och klart vatten som håller hög kvalitet är det viktigt att vattnet har rätt värden och är i balans. Utöver att du behöver tillsätta kemikalier för desinfektion, såsom Baquacil, klor eller brom, behöver du även hålla kolla på vattnets pH-värde, alkalinitet och hårdhet. Detta kallas för vattenbalans. Här hittar du produkter för att både mäta och justera dessa värde

 • Spakemi

  SpaCare-produkterna är särskilt utvecklade för spabad. Som ägare till ett utomhusspa måste du kunna lita på att vattnet alltid är rent och att hygienen är den bästa tänkbara. SpaCare har utvecklat och förfinat sina produkter så att de tillgodoser det perfekta behovet – bland annat genom att testa produkterna i samarbete med offentliga laboratorier. Det är din garanti för att spabadet blir en outtömlig källa till välbefinnande och njutning.

 • Kemi-kit

  Här har vi satt ihop lämpliga kit för nyfylld pool eller vårstart

 • Utförsäljning

  Här finner du alla produkter som vi säljer ut till reducerat pris. Begränsad tillgång

Aktiva filter