Borste skrubber lyx
search
  • Borste skrubber lyx

Borste skrubber lyx

250 kr
Inkl. moms

Borste skrubber lyx är en handhållen borste/rengöringssvamp för rengöring av poolväggen vid vattenlinjen. Storlek 9×15 cm.

Med denna praktiska rengöringssvamp med påmonterat handtag har du extra kontroll och precision när du rengör poolväggen vid vattenlinjen. Just vid vattenlinjen är det vanligt att mycket smuts samlas, därför är det extra viktigt att rengöra linern ofta där. Svampen är tillräckligt grov till att kunna ta bort smutsen, men inte så grov att den skadar linern.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Poolrengöring

För att hålla poolen ren och fin behövs det rätt utrustning som gör jobbet lätt och enkelt. Vi säljer poolvårdsutrustning av hög kvalitet och med genomtänkt utformning.

Det är inte tillräckligt att bara använda kemiska produkter såsom Baquacil, klor eller brom för att hålla vattnet i din pool friskt och inbjudande. Det är också nödvändigt att filtrera vattnet effektivt genom pumpsystemet samt att regelbundet ta bort större partiklar såsom löv och insekter från vattnet.

Trots att mycket skräp från poolvattnet fångas upp i ytvattenrenarens breddavlopp bör större nerfall såsom ex. blad, gräs och liknande, bör samlas upp dagligen med en håv. Poolbotten och väggarna bör regelbundet borstas med en mjuk poolborste så att smuts och alger inte får fäste. Försök att vara noggrann så att du även kommer åt i hörnen på poolen. Slutligen bör poolbotten regelbundet dammsugas – manuellt eller med automatisk bottensugare.

När poolen inte används under en längre period bör du täcka över den med ett poolskydd.

En korrekt och regelbunden rengöring, tillsammans med användande av poolskydd, gör att behovet att kemi reduceras samt att slitaget på filter och pumpar minskar.

28.110.835

Du kanske också gillar