• Kampanj!
Bottensug triangel flex Miami Collection
search
  • Bottensug triangel flex Miami Collection
  • Bottensug triangel flex Miami Collection

Bottensug triangel flex Miami Collection

412 kr
Inkl. moms

Bottensug triangel flex Miami Collection är ett högkvalitativt bottensugmunstycke för dammsugning av poolbotten. Bottensugen har anslutning för 32 och 38 mm flytslang samt snabbfäste för teleskophandtag. Bredd 34 cm.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Denna modell är vår absolut bästa bottensug, utformad som en triangel för enklare rengöring av kanter och hörn. Hörnen är dessutom ledade vilket gör att de kan vinklas för ännu flexiblare rengöring. Bottensugen är även utrustad med roterande borstar i samtliga hörn som gör rengöringen effektivare och säkerställer ett rent resultat vid varje städtillfälle. På denna modell har du möjlighet att vinkla handtaget i sidled för att enklare och smidigare kunna rengöra poolen. Detta gör att städningen går snabbare och skapar dessutom en bättre ergonomisk arbetsställning för den som städar poolen.

Bottensugaren kopplas ihop med slang till poolens ytvattenskimmer. Poolvattnet och smutsen från botten sugs in och renas via sandfilteranläggningen, för att åter komma ut rent och klart.

Poolrengöring

För att hålla poolen ren och fin behövs det rätt utrustning som gör jobbet lätt och enkelt. Vi säljer poolvårdsutrustning av hög kvalitet och med genomtänkt utformning.

Det är inte tillräckligt att bara använda kemiska produkter såsom Baquacil, klor eller brom för att hålla vattnet i din pool friskt och inbjudande. Det är också nödvändigt att filtrera vattnet effektivt genom pumpsystemet samt att regelbundet ta bort större partiklar såsom löv och insekter från vattnet.

Trots att mycket skräp från poolvattnet fångas upp i ytvattenrenarens breddavlopp bör större nerfall såsom ex. blad, gräs och liknande, bör samlas upp dagligen med en håv. Poolbotten och väggarna bör regelbundet borstas med en mjuk poolborste så att smuts och alger inte får fäste. Försök att vara noggrann så att du även kommer åt i hörnen på poolen. Slutligen bör poolbotten regelbundet dammsugas – manuellt eller med automatisk bottensugare.

När poolen inte används under en längre period bör du täcka över den med ett poolskydd.

En korrekt och regelbunden rengöring, tillsammans med användande av poolskydd, gör att behovet att kemi reduceras samt att slitaget på filter och pumpar minskar.

Bottensug triangel flex Miami Collection

Datablad

Bredd
34 cm
Fäste
Teleskopfäste
Material
Plast

Du kanske också gillar