Saniklar Super Kleral 3 liter
search
  • Saniklar Super Kleral 3 liter

Saniklar Super Kleral 3 liter

660 kr
Inkl. moms

Saniklar Super Kleral 3 liter är ett högeffektivt algmedel för pooler behandlade med klor.

Levereras i förpackning om 3 liter.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Bruksanvisning

Förebyggande: tillsätt ½ liter Super Kleral per 25 m3 vatten var 14:e dag.

Direkt bekämpning av angrepp: Tillsätt 1-2 liter Super Kleral per 25 m3 vatten.

Angiven mängd Saniklar Super Kleral ska tillsättas i poolen framför inloppsmunstyckena. Cirkulationspumpen ska gå under och efter tillsättningen.

Saniklar

Saniklar har alla produkter du kan tänkas behöva för att sköta din pool. De har produkter för vattenbalans, desinfektion med och utan stabilisator samt specialprodukter för lite mer ovanliga vattenproblem.

Saniklars produkter har testats av poolkemister för att säkerställa dess kvalitet och funktion. Saniklars produkter är utformade för att ge användaren största möjliga säkerhet och med Saniklar löser du alla tänkbara vattenproblem du kan få i din pool. För att underlätta för användaren är produkterna försedda med färgkoder som säkerställer att en viss produkttyp används till den funktion den är utvecklad för.

Genom att klicka på länken nedan får du fram Saniklars produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om Saniklars sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en lista för hur du ska sköta din pool samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

38.500.200

Datablad

Mängd
3L

Nerladdning

Skötselguiden

Skötselguiden ger dig svar på alla frågor om poolskötsel.

Nerladdning (13.8MB)

Du kanske också gillar