Saniklar Day Tabs 10 kg
  • Saniklar Day Tabs 10 kg

Saniklar Day Tabs 10 kg

1 785,00 kr
Inkl. moms

Saniklar Day Tabs 10 kg är en klassisk klortablett på 7 gram. Den tillverkas av ostabiliserat klor och kan användas för dagsklorering av alla typer av pooler – både inomhus och utomhus.

Levereras i hink om 10 kg.

OBS! Denna produkt kan ej skickas , utan finns endast tillgänglig för avhämtning från vårt lager i Trosa eller annan överenskommelse, skriv i kommentarsfältet när du lägger order hur du vill få leveransen gjord.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Bruksanvisning

Mät vattnets pH-värde och justera vid behov till 7,0-7,4. Mät poolens klorhalt och justera till 1-3 ml/g, exempelvis med Saniklar Super Boost. Tillsätt en tablett Maxi 2000 per 25 m3 vatten. Baserat på hur snabb upplösning som önskas, klipp av större eller mindre hörn av tablettpåsen och placera tabletten i bräddavloppskorgen, en tablettflotte eller klorinator. Kasta aldrig en tablett direkt i poolen, det finns risk att linern avfärgas.

Saniklar

Saniklar har alla produkter du kan tänkas behöva för att sköta din pool. De har produkter för vattenbalans, desinfektion med och utan stabilisator samt specialprodukter för lite mer ovanliga vattenproblem.

Saniklars produkter har testats av poolkemister för att säkerställa dess kvalitet och funktion. Saniklars produkter är utformade för att ge användaren största möjliga säkerhet och med Saniklar löser du alla tänkbara vattenproblem du kan få i din pool. För att underlätta för användaren är produkterna försedda med färgkoder som säkerställer att en viss produkttyp används till den funktion den är utvecklad för.

Genom att klicka på länken nedan får du fram Saniklars produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om Saniklars sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en lista för hur du ska sköta din pool samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

Saniklar Produktsortiment

Saniklar Day Tabs 10 kg

Datablad

Mängd
10 Kg

Du kanske också gillar