Frysskyddsflaska Vinter 1 1/2″ och 2″ utv. gänga
search
  • Frysskyddsflaska Vinter 1 1/2″ och 2″ utv. gänga

Frysskyddsflaska Vinter 1 1/2″ och 2″ utv. gänga

95 kr
Inkl. moms

Frysskyddsflaska Vinter 1 1/2″ och 2″ utv. gänga är en expansionsflaska som ska skruvas i ytvattenrenaren vid vinterstängning.

När poolen stängs för vintern skruvas flaskan i botten på ytvattenrenaren. Flaskan fungerar som plugg och och frysskydd för ytvattenrenaren så att den inte fryser sönder. Genom att montera frysskyddsflaskan och vinterpluggar i in- och utlopp slipper du sänka vattennivån i poolen. Vår frysskyddsflaska till pool har 1 1/2″ och 2″ utvändig gänga. Montera frysskyddsflaskan i ytvattenrenaren Ta ur silkorgen och klaffluckan ur ytvattenrenaren. Skruva i frysskyddsflaskan i botten av ytvattenrenaren. Vid behov, använd gängtejp vid montaget för att få frysskyddsflaskan att sluta tätt i ytvattenrenaren.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Läs mer om vinterstängning Vill du läsa mer om hur man ska vinterstänga poolen kan du ladda ner vår Skötselguide. I den finns bland annat utförliga instruktioner med information och steg-för-steg-beskrivning över hur man vinterstänger en Miami Pool. Länk till Skötselguiden hittar du nedan:

Skötselguiden

412207 - Pahlen

Du kanske också gillar