Vinterplugg
search
  • Vinterplugg

Vinterplugg

123 kr
Inkl. moms

Vinterplugg konisk expander för in-utlopp är en plugg som används för att stänga in- och utlopp i poolen. Du använder pluggarna till exempel då du ska vinterstänga poolen.

Vinterpluggen används för att stänga in- och utlopp i alla våra pooler från 2019 och framåt. Pluggen passar i både in- och utlopp i plast samt i rostfritt. Vanligtvis behöver du tre vinterpluggar, en till utloppet och två till de två inloppen.

Har du en pool med rostfria detaljer som är äldre än 2019 passar dessa vinterpluggar. Har du en pool äldre än 2019 med plastdetaljer är det vinterpluggarna nedan du ska beställa.

Vinterpluggar plast äldre än 2019

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Vinterplugga poolen

För att slippa tömma poolen på vatten vid vinterisering eller vinterstängning används en frysskyddsflaska i ytvattenrenaren och dessa vinterpluggar (kallas ibland även expanderplugg) för att stänga igen utloppet och de två inloppen. Samma plugg används till både ut- och inlopp. Genom att montera frysskyddsflaskan och vinterpluggarna i in- och utlopp stängs vattenflödet i poolen av så att inget vatten kommer in i det bakomliggande rörsystemet som leder till pump, filter och eventuell värmare. Tänk på att stänga av dessa maskiner innan du pluggar igen poolen.

Vinterplugg konisk expander för in-utlopp