Skötselguiden
search
  • Skötselguiden

Skötselguiden

0 kr
Inkl. moms

Skötselguiden ger dig svar på alla frågor om poolskötsel. Den här guiden är framtagen för att du ska få hjälp och stöd i din vardag som poolägare. Här i hittar du allt som har med skötsel och underhåll av poolen att göra.

Vill du beställa hem Skötselguiden lägger du enkelt till den i varukorgen. Det enda du betalar då är portot. Vill du ladda ner Skötselguiden som pdf klickar du på länken nedan:

Skötselguiden

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Att vara poolägare är egentligen inte speciellt svårt och innebär oftast inte så mycket jobb om du ser till att sköta poolen på rätt sätt från början. Tanken med denna guide är att den ska hjälpa dig med just detta — att göra rätt med din Miami Pool och på så sätt minimera jobbet.

Om du valt Miami Pool som leverantör av din pool har du alltid tillgång till återförsäljare i närheten. De finns där för att hjälpa dig när Skötselguiden inte räcker till, eller då du behöver hjälp med service eller garantiärenden. Har du frågor som gäller din pool är det i första hand din återförsäljare du ska vända dig till. Tillsammans ska vi göra vårt bästa för att din nya vardag som poolägare ska bli precis så härlig och bekymmersfri som du drömt.

Hur sköter jag min pool?

I Skötselguiden får du svar på nästan alla frågor som är kopplade till poolskötsel och underhåll. Vi går bland annat igenom hur en pool är uppbyggd, hur kemin fungerar och hur du sköter om din pool på bästa sätt. I Skötselguiden får du svar på bland annat:

Hur sköter jag min pool?
Hur fungerar en pool?
Vad är ett bra pH-värde?
Vad är vattenbalans?
Hur doserar jag kemi?
Hur rengör jag poolen?
Hur vinterstänger jag pooler?
Hur vårstartar jag poolen?
Vad gör jag när mitt poolvatten är grumligt?

Skötselguiden