SpaCare CoverCare Box
search
  • SpaCare CoverCare Box

SpaCare CoverCare Box

470 kr
Inkl. moms

SpaCare CoverCare Box är ett kit med rengöringsprodukter till ditt spabadslock. Används för tätning och skydd av spalock i vinyl. Genom att använda produkterna får ditt spalock en blank yta som är skyddad mot smuts och solljusets skadliga strålar.

Rengöring för spalock

CoverCare Box består av två sprayer: Cover Cleaner och Cover Protect. I boxen ingår även en mikrofibertrasa och en tvättsvamp.

Cover Cleaner används för att rengöra spalocket och Cover Protect skapar ett skyddande hölje över locket.

Bruksanvisning

Omskakas före användning.
Rengör spalocket genom att spraya med Cover Cleaner och gnugga med en blöt tvättsvamp.
Spraya Cover Protect över hela spalocket. Polera sedan med en torr mikrofibertrasa.

Förvaras frostfritt och utom räckhåll för barn.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

SpaCare

SpaCare-produkterna är särskilt utvecklade för spabad. Som ägare till ett utomhusspa måste du kunna lita på att vattnet alltid är rent och att hygienen är den bästa tänkbara. SpaCare har utvecklat och förfinat sina produkter så att de tillgodoser det perfekta behovet – bland annat genom att testa produkterna i samarbete med offentliga laboratorier. Det är din garanti för att spabadet blir en outtömlig källa till välbefinnande och njutning.

Genom att klicka på länken nedan får du fram SpaCares produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om SpaCares sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en checklista för hur du ska sköta ditt spabad samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

SpaCare Produktguide

38.300.440

Nerladdning

Du kanske också gillar