SpaCare Descaler 2,5 kg
search
  • SpaCare Descaler 2,5 kg

SpaCare Descaler 2,5 kg

430 kr
Inkl. moms

SpaCare Descaler 2,5 kg används för komplett avkalkning av hela spaanläggningen, det vill säga både kar, värmeväxlare och rörsystem. SpaCare Descaler är en skonsam avkalkningsmetod som inte skadar värmeväxlare och andra metalldelar i anläggningen.

Om karet ofta fylls med hårt vatten räcker det inte att bara göra sig av med kalk- och metallavlagringar i själva karet. Det kommer nämligen också att sätta sig i rör och värmeväxlare. Om så sker är det dags att avkalka hela spaanläggningen. Det gör du genom att tillsätta SpaCare Descaler och köra vatten genom hela systemet. Kom bara ihåg att man inte ska bada i vatten där Descaler tillsatts.

Levereras i hink om 2,5 kg.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Bruksanvisning

Fyll karet med kranvatten, använd aldrig klorvatten. Starta vattencirkulationen, tillsätt långsamt ½-1 liter SpaCare Descaler per 100 liter vatten. Låt lösningen cirkulera i cirka 30 minuter. Om processen gör i ett inomhusbad ska du se till att vädra rummet under tiden. Efter avkalkning höjs vattnets pH-värde till omkring 6,0-8,0 genom att tillsätta exempelvis pH Up vartefter vattnet kan släppas ut i avloppet. Skölj därefter karet grundligt och torka av. Polera eventuellt med SpaCare Beauty Polish för att få en smutsavvisande och glänsande yta.

Varning!

Blanda aldrig SpaCare Descaler med klorhaltigt vatten då giftiga gaser (klorgas) bildas.

SpaCare

SpaCare-produkterna är särskilt utvecklade för spabad. Som ägare till ett utomhusspa måste du kunna lita på att vattnet alltid är rent och att hygienen är den bästa tänkbara. SpaCare har utvecklat och förfinat sina produkter så att de tillgodoser det perfekta behovet – bland annat genom att testa produkterna i samarbete med offentliga laboratorier. Det är din garanti för att spabadet blir en outtömlig källa till välbefinnande och njutning.

Genom att klicka på länken nedan får du fram SpaCares produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om SpaCares sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en checklista för hur du ska sköta ditt spabad samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

SpaCare Produktguide

38.300.360

Datablad

Mängd
2,5 Kg

Nerladdning

Du kanske också gillar