SpaCare Sunwac 3
search
  • SpaCare Sunwac 3

SpaCare Sunwac 3

355 kr
Inkl. moms

SpaCare Sunwac 3 Sanitizing tablets används i mindre spabad med 150 – 200 liter vatten som fylls på nytt vid varje bad.

Om du använder ett SpaCare desinfektionsmedel i vattnet när du badar och ser till att regelbundet rengöra det dolda rörsystemet kan du hålla vattenhygienen på bästa tänkbara nivå.

Vi rekommenderar att du alltid duschar innan du kliver ned i spabadet. Det både förhöjer upplevelsen och underlättar rengöringen. Du förorenar nämligen vattnet 200 gånger med om du inte har tvättat dig innan du sätter dig tillrätta i badet.

Levereras i förpackning om 160 st.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Bruksanvisning

Under vattenpåfyllning i bubbelbadet, tillsätt 1 st SpaCare SunWac 3 tablett per person som ska använda badet. Klipp tabletten fri på tre sidor och tillsätt den direkt i i vattnet medan vattenmassagen är igång. Låt pumpen köra i 1 minut (tills att tabletten/tabletterna är upplösta) innan bubbelbadet används. Efter att alla badat färdigt tillsätts ytterligare en tablett Sunwac 3 per person som badat, detta som extra säkerhetsåtgärd mot bakterietillväxt. Efter cirkulation i cirka 1 minut töms karet.

SpaCare

SpaCare-produkterna är särskilt utvecklade för spabad. Som ägare till ett utomhusspa måste du kunna lita på att vattnet alltid är rent och att hygienen är den bästa tänkbara. SpaCare har utvecklat och förfinat sina produkter så att de tillgodoser det perfekta behovet – bland annat genom att testa produkterna i samarbete med offentliga laboratorier. Det är din garanti för att spabadet blir en outtömlig källa till välbefinnande och njutning.

Genom att klicka på länken nedan får du fram SpaCares produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om SpaCares sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en checklista för hur du ska sköta ditt spabad samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

SpaCare Produktguide

38.300.120

Datablad

Mängd
Tabletter 160 St

Nerladdning

Du kanske också gillar