SpaCare Beauty Polish 500 ml
search
  • SpaCare Beauty Polish 500 ml

SpaCare Beauty Polish 500 ml

155 kr
Inkl. moms

SpaCare Beauty Polish 500 ml används för rengöring av spabad. Spa Care Beauty Polish skyddar karets yta, underlättar efterföljande rengöring och underhåll samt används för tätning, polering och underhåll av alla ytor i massagebadkar och bubbelbadkar. Beauty Polish gör ytorna smutsavvisande och ger dem en vacker glans.

Levereras i flaska om 500 ml med doseringsskala.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

SpaCare

SpaCare-produkterna är särskilt utvecklade för spabad. Som ägare till ett utomhusspa måste du kunna lita på att vattnet alltid är rent och att hygienen är den bästa tänkbara. SpaCare har utvecklat och förfinat sina produkter så att de tillgodoser det perfekta behovet – bland annat genom att testa produkterna i samarbete med offentliga laboratorier. Det är din garanti för att spabadet blir en outtömlig källa till välbefinnande och njutning.

Genom att klicka på länken nedan får du fram SpaCares produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om SpaCares sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en checklista för hur du ska sköta ditt spabad samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

SpaCare Produktguide

38.300.240

Datablad

Mängd
500 ml

Nerladdning

Du kanske också gillar