SpaCare Foam Down 500 ml
search
  • SpaCare Foam Down 500 ml

SpaCare Foam Down 500 ml

145 kr
Inkl. moms

SpaCare Foam Down 500 ml är ett skumdämpande medel som används om man har problem med oönskad skumbildning på vattenytan. Foam Down kan användas i utomhusspan, massagebadkar, bubbelbad och simbassänger.

Oönskad skumbildning beror vanligast på högt innehåll av tvål- eller kosmetikarester från de badande i vattnet. Vi rekommenderar att du alltid duschar innan du kliver ned i spabadet. Det både förhöjer upplevelsen och underlättar rengöringen. Du förorenar nämligen vattnet 200 gånger med om du inte har tvättat dig innan du sätter dig tillrätta i badet.

Skumbildning kan även bero på vattnets ursprungskvalitet, men detta är mycket ovanligt.

Levereras i flaska om 500 ml.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Bruksanvisning

Spraya ut 25 ml SpaCare Foam Down över skummet medan anläggningen är i drift. Foam Down kan användas så ofta det behövs. Omskakas före användning.

SpaCare

SpaCare-produkterna är särskilt utvecklade för spabad. Som ägare till ett utomhusspa måste du kunna lita på att vattnet alltid är rent och att hygienen är den bästa tänkbara. SpaCare har utvecklat och förfinat sina produkter så att de tillgodoser det perfekta behovet – bland annat genom att testa produkterna i samarbete med offentliga laboratorier. Det är din garanti för att spabadet blir en outtömlig källa till välbefinnande och njutning.

Genom att klicka på länken nedan får du fram SpaCares produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om SpaCares sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en checklista för hur du ska sköta ditt spabad samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

SpaCare Produktguide

38.300.380

Datablad

Mängd
500 milliliter

Nerladdning

Du kanske också gillar