SpaCare Biofilm Cleaner 500 ml
search
  • SpaCare Biofilm Cleaner 500 ml

SpaCare Biofilm Cleaner 500 ml

365 kr
Inkl. moms

SpaCare Biofilm Cleaner 500 ml används för rengöring av det dolda rörsystemet. För stora spabad med 1000-3000 liter vatten.

Det räcker inte att hälla ut det använda badvattnet och fylla spabadet med nytt, rent vatten. Det kan nämligen lätt gömma sig bakterier i rester av hudfett i rören. Fettet bildar med tiden en så kallad biofilm som försämrar vattenkvaliteten. Därför måste du regelbundet rengöra hela systemet. Lyckligtvis är det enkelt att göra det om du använder SpaCare Biofilm Cleaner. Kom bara ihåg att man inte ska bada i vatten där Biofilm Cleaner har tillsatts.

Om du använder ett SpaCare desinfektionsmedel i vattnet när du badar och ser till att regelbundet rengöra det dolda rörsystemet och filtret kan du hålla vattenhygienen på bästa tänkbara nivå.

Levereras i flaska om 500 ml.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Bruksanvisning

Karet fylls med vatten till cirka 5-10 cm över munstyckena. Använt badvatten kan användas. Tillsätt en hel flaska (500 ml) Biofilm Cleaner för rengöring av bad med 1000-3000 liter vatten. Ta bort den eventuella filterpatronen i reningsanläggningen. Starta vattencirkulationen och låt gå i cirka 30 min. Starta samtidigt alla massagepumpar och kör i cirka 15 minuter. När rengöringen har avslutats töms karet på vatten. Fyll sedan karet med rent sköljvatten. Starta cirkulation- och massagepumpar, kör dem i 1-2 minuter och töm därefter sköljvattnet. Sätt i en ny eller rengjord filterpatron. Badet kan nu fyllas med rent vatten. I utomhusspa bör rengöring ske 2-4 gånger årligen.

SpaCare

SpaCare-produkterna är särskilt utvecklade för spabad. Som ägare till ett utomhusspa måste du kunna lita på att vattnet alltid är rent och att hygienen är den bästa tänkbara. SpaCare har utvecklat och förfinat sina produkter så att de tillgodoser det perfekta behovet – bland annat genom att testa produkterna i samarbete med offentliga laboratorier. Det är din garanti för att spabadet blir en outtömlig källa till välbefinnande och njutning.

Genom att klicka på länken nedan får du fram SpaCares produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om SpaCares sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en checklista för hur du ska sköta ditt spabad samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

SpaCare Produktguide

38.300.230

Datablad

Mängd
500 ml

Nerladdning

Du kanske också gillar