SpaCare No Scale 500 ml
search
  • SpaCare No Scale 500 ml

SpaCare No Scale 500 ml

190 kr
Inkl. moms

SpaCare No Scale 500 ml motverkar utfällningar av metaller och kalk i utomhusspan och massagebadkar. Används i områden med hårt och järnrikt vatten.

Om du upplever att vattnet blir helt gråaktigt på grund av utfällningar av kalk och upplösta metallsalter, eller att det samlas avlagringar av kalk eller upplösta metaller i karet, beror det troligen på att du bor i ett område med hårt vatten och att det finns en hög halt av upplösta metallsalter i vattnet du fyllt ditt kar med. Lyckligtvis är det enkelt att avhjälpa problemet och att undgå timmar av slitsam rengöring för att få bort envisa ränder i spabadet. Om du använder SpaCare No Scale regelbundet i ganska små mängder förebygger du problemet.

Levereras i flaska om 500 ml med doseringsskala.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

SpaCare

SpaCare-produkterna är särskilt utvecklade för spabad. Som ägare till ett utomhusspa måste du kunna lita på att vattnet alltid är rent och att hygienen är den bästa tänkbara. SpaCare har utvecklat och förfinat sina produkter så att de tillgodoser det perfekta behovet – bland annat genom att testa produkterna i samarbete med offentliga laboratorier. Det är din garanti för att spabadet blir en outtömlig källa till välbefinnande och njutning.

Genom att klicka på länken nedan får du fram SpaCares produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om SpaCares sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en checklista för hur du ska sköta ditt spabad samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

SpaCare Produktguide

38.300.260

Datablad

Mängd
500 ml

Nerladdning

Du kanske också gillar