Sittkudde Spabad Waterbrick
search
  • Sittkudde Spabad Waterbrick

Sittkudde Spabad Waterbrick

680 kr
Inkl. moms

Sittkudde Spabad Waterbrick är en högkvalitativ och bra sittkudde som används i spabad. En sittdyna gör att även de korta i familjen sitter bra i badet och når upp med huvudet ovanför vattenlinjen.

Sittkudde Spabad Waterbrick är en spakudde med hög kvalitet tillverkad av PVC-belagd vinyl som tål spabadets kemikalier. Sittdynan har en höjd på cirka 10 centimeter och fylls med vatten eller små stenar. Tillsammans med sittkudden levereras en påse att lägga t.ex. tvättad småsten i för att säkerställa att sätet sjunker på plats och inte åker omkring i spabadet.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

För kort för spabadet?

Är du eller någon annan i familjen inte tillräckligt lång för att sitta i sätena i spabadet? Ingen fara! Med våra sittkuddar kommer man upp ett par centimeter så att hakan når över vattenlinjen. Ibland kan det till och med behövas två sittkuddar på varandra, men det fungerar lika bra det med.

Sittkudde för bäst massageupplevelse

Vissa upplever att de inte sitter optimalt i spabadssätena trots att de har huvudet ovanför vattenlinjen. Det kan helt enkelt handla om att man får sitta och spänna sig för att inte få vatten upp i ansiktet, eller att massagen inte riktigt kommer åt på rätt ställen. Även då kan sittkuddar vara en bra lösning för att säkerställa att man kan sitta bekvämt och avslappnat och samtidigt få skön och effektiv massage.

Instruktioner

Lokalisera dragkedjan på spakudden.

Öppna facket och ta ut den medföljande vinylpåsen.

Vinylpåsen innehåller tre stycken återförslutningsbara fack. Fyll dessa med tvättade småstenar eller rundat grus.

Placera den fyllda påsen i sittkuddens fack och drag igen dragkedjan.

Placera sittkudden i spabadet och vänta medan luften lämnar sittkudden varpå den sjunker till botten.

Placera sittkudden på den plats du vill ha den i spabadet och njut av ett välgörande spabad utan att behöva sträcka på dig för att nå upp med huvudet ovanför vattenytan.

Varför kudde i spabadet?

Vill du veta mer om varför sittkuddar till spabad är bra finns mer info om spakuddar via länken nedan.

Sittkudde spabad med sugproppar

Hur lång måste man vara?

Det finns inget bra svar på hur lång man behöver vara för att kunna sitta i ett spabad utan att få vattenlinjen över hakan eller hela huvudet. Först och främst skiljer sätesdjupet otroligt mycket mellan olika spabadsmodeller, det kan till och med skilja mellan olika säten i ett och samma spabad. Dessutom spelar längden på ryggen in, en person som är 160 cm lång med kort rygg kan ha svårt att nå upp i ett säte medan en annan som är 160 cm lång och har lång rygg kan sitta jättebra. Det handlar helt enkelt om att testa sig fram för att komma fram till om någon i familjen behöver en sittkudde i just ert spabad.

80.200.560

Du kanske också gillar