Sittkudde spabad med sugproppar
search
  • Sittkudde spabad med sugproppar
  • Sittkudde spabad med sugproppar

Sittkudde spabad med sugproppar

185 kr
Inkl. moms

Sittkudde spabad med sugproppar är en en sittdyna som används i spabad. Sittkudden gör att även de kortare i familjen når upp med huvudet ovanför vattenlinjen.

Sittkudde spabad med sugproppar är en spakudde tillverkad med ett kraftigt värmetåligt material som tål spabadets kemikalier. Sittkudden fylls med vatten eller små stenar. Vår kudde hålls fast i botten med hjälp av sugproppar som hindrar den från att flyta eller röra sig. Fastheten och storleken kan justeras med mängden vatten i sittkudden. Ett tips om du fyller kudden med vatten är att fylla den med kallvatten precis innan du ska bada. Spakudden flyter då inte upp lika lätt eftersom kallt vatten har annan densitet än varmt vatten. Enkelt förklarat väger en liter kallt vatten mer än en liter varmt vatten. Därför sjunker kudden lättare om den fylls med kallt vatten.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

För kort för spabadet?

Är du eller någon annan i familjen inte tillräckligt lång för att sitta i sätena i spabadet? Ingen fara! Med våra sittkuddar kommer man upp ett par centimeter så att hakan når över vattenlinjen. Ibland kan det till och med behövas två sittkuddar på varandra, men det fungerar lika bra det med.

Sittkudde för bäst massageupplevelse

Vissa upplever att de inte sitter optimalt i spabadssätena trots att de har huvudet ovanför vattenlinjen. Det kan helt enkelt handla om att man får sitta och spänna sig för att inte få vatten upp i ansiktet, eller att massagen inte riktigt kommer åt på rätt ställen. Även då kan sittkuddar vara en bra lösning för att säkerställa att man kan sitta bekvämt och avslappnat och samtidigt få skön och effektiv massage.

Vi har även en sittkudde som inte behöver fyllas med vatten. Du hittar den via länken nedan:

Sittkudde spabad Waterbrick

Hur lång måste man vara?

Det finns inget bra svar på hur lång man behöver vara för att kunna sitta i ett spabad utan att få vattenlinjen över hakan eller hela huvudet. Först och främst skiljer sätesdjupet otroligt mycket mellan olika spabadsmodeller, det kan till och med skilja mellan olika säten i ett och samma spabad. Dessutom spelar längden på ryggen in, en person som är 160 cm lång med kort rygg kan ha svårt att nå upp i ett säte medan en annan som är 160 cm lång och har lång rygg kan sitta jättebra. Det handlar helt enkelt om att testa sig fram för att komma fram till om någon i familjen behöver en sittkudde i just ert spabad.

80.200.540

Du kanske också gillar