SpaCare pH Up Granular 1 kg
search
  • SpaCare pH Up Granular 1 kg

SpaCare pH Up Granular 1 kg

135 kr
Inkl. moms

SpaCare pH Up Granular 1 kg är ett pH-höjande medel för justering av pH-värdet i spabad, massagebadkar och bubbelbad. Med pH Upp kan du höja pH-värdet.

Ditt badvatten får varken vara för surt eller för basiskt. Det handlar om att hitta ett värde som ligger så nära ditt eget naturliga pH-värde som möjligt. Med ett optimalt pH-värde försäkrar du dig samtidigt om att desinfektionsmedlen kommer att fungera som de ska.

Ett bra pH-värde ligger omkring 7,0-7,4. Om du har lågt pH är vattnet surt, detta gäller för värden under 7,0. Vatten med för lågt pH kan ge ögonsveda, är korrosivt för metalldelarna och kan resultera i grönt vatten om det finns koppar eller kopparlegeringar i spabadssystemet.

Levereras i burk om 1 kg.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Bruksanvisning

Mät pH-värdet i anläggningen. Är pH-värdet under 6,9 till sätts SpaCare pH Up. För att höja värdet 0,2 steg i 1000 liter vatten tillsätts 10 ml pH Up. För att höja pH-värdet 0,6 steg i 1000 liter vatten tillsätts 30 ml pH Up. Strö försiktigt ut den mängd pH Up som ska tillsättas i badvattnet samtidigt som massagepumparna är på. Efter cirka 3 minuter gör du en ny mätning av pH-värdet. Upprepa behandlingen vid behov genom att tillsätta ytterligare en dos av pH Up tills att pH-värdet ligger mellan 7,0 och 7,4.

SpaCare

SpaCare-produkterna är särskilt utvecklade för spabad. Som ägare till ett utomhusspa måste du kunna lita på att vattnet alltid är rent och att hygienen är den bästa tänkbara. SpaCare har utvecklat och förfinat sina produkter så att de tillgodoser det perfekta behovet – bland annat genom att testa produkterna i samarbete med offentliga laboratorier. Det är din garanti för att spabadet blir en outtömlig källa till välbefinnande och njutning.

Genom att klicka på länken nedan får du fram SpaCares produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om SpaCares sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en checklista för hur du ska sköta ditt spabad samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

SpaCare Produktguide

38.300.410

Datablad

Mängd
1 Kg

Nerladdning

Du kanske också gillar