SpaCare Pipe Cleaner 500 ml
search
  • SpaCare Pipe Cleaner 500 ml

SpaCare Pipe Cleaner 500 ml

365 kr
Inkl. moms

SpaCare Pipe Cleaner 500 ml används för rengöring av det dolda rörsystemet i massagebadkar och jacuzzis. För badkar med 400-800 liter vatten.

Det räcker inte att hälla ut det använda badvattnet och fylla spabadet med nytt, rent vatten. Det kan nämligen lätt gömma sig bakterier i rester av hudfett i rören. Därför måste du regelbundet rengöra hela systemet. Lyckligtvis är det enkelt att göra det om du använder SpaCare Pipe Cleaner 500 ml. Kom bara ihåg att man inte ska bada i vatten där Pipe Cleaner har tillsatts.

Om du använder ett SpaCare desinfektionsmedel i vattnet när du badar, till exempel SpaCare Sunwac 3, och ser till att regelbundet rengöra det dolda rörsystemet kan du hålla vattenhygienen på bästa tänkbara nivå.

Levereras i flaska om 500 ml med doseringsskala.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Behöver jag göra rent mitt massagebad inne?

Att man måste göra rent ett spabad som står ute och inte töms efter varje bad är en självklarhet för många. Att det är lika viktigt i ett badkar som står inne är det inte många som tänker på. Även om du byter vatten efter varje bad kommer det med tiden att samlas rester av hudfetter, tvål och kosmetiska i rören. Dessa fetter bygger successivt upp en hinna i rören som efter en tids användning försämrar cirkulationen och vattentrycket, vilket gör att massageupplevelsen försämras. För att undvika detta tillsätter du enkelt en flaska SpaCare Pipe Cleaner i vattnet och låter cirkulation och massage vara igång i cirka 15-30 minuter. SpaCare Pipe Cleaner löser då upp alla oönskade fetter i rören och ger dig ett rent och fräscht massagebadkar med bästa möjliga vattenflöde.

Bruksanvisning

Karet fylls med vatten till cirka 5-10 cm över munstyckena. Använt badvatten kan användas. Tillsätt 125 ml SpaCare Pipe Cleaner till 100-200 liter vatten. Kontrollera att eventuell luftinblåsning är avstängd. Starta vattencirkulationen och låt pumpen gå i cirka 15 min. Starta samtidigt alla massagepumpar och kör i cirka 10 minuter. Töm karet och skölj noga med rent vatten. Badet kan nu fyllas med rent vatten. I massagebadkar bör rengöring ske 2-4 gånger årligen.

SpaCare

SpaCare-produkterna är särskilt utvecklade för spabad. Som ägare till ett utomhusspa måste du kunna lita på att vattnet alltid är rent och att hygienen är den bästa tänkbara. SpaCare har utvecklat och förfinat sina produkter så att de tillgodoser det perfekta behovet – bland annat genom att testa produkterna i samarbete med offentliga laboratorier. Det är din garanti för att spabadet blir en outtömlig källa till välbefinnande och njutning.

Genom att klicka på länken nedan får du fram SpaCares produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om SpaCares sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en checklista för hur du ska sköta ditt spabad samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

SpaCare Produktguide

38.300.220

Datablad

Mängd
500 ml

Nerladdning

Du kanske också gillar