SpaCare Active Oxygen Granular (A)
search
  • SpaCare Active Oxygen Granular (A)

SpaCare Active Oxygen Granular (A)

345 kr
Inkl. moms

SpaCare Active Oxygen Granular (A) är ett pulverbaserat medel i Active Oxygen-systemet. Aktivt syre är ett skonsamt och doftfritt alternativ till klorhaltiga produkter som passar utmärkt för användning i spabad.

Active Oxygen-systemet är ett behagligt luktfritt alternativ till klor- och bromhaltiga desinfektionsmedel för att säkerställa vattenhygienen i spabad utom- och inomhus. Systemet består av två produkter som används tillsammans: Active Oxygen Granular (A) och OxyPlus Activator Liquid (B) för långtidsdesinfektion.

Levereras i burk om 1 kg.

 

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Bruksanvisning

SpaCare Active Oxygen Granular (A) tillsätts direkt i vattnet med vattencirkulationen i drift med lägsta hastighet. Vid nyfyllning tillsätts 30 ml Active Oxygen Granular (A) per 1000 liter vatten. Innan bad tillsätts 15 ml per 1000 liter vatten. Det går att bada 10 minuter efter tillsättningen. Används tillsammans med SpaCare OxyPlus Activator Liquid (B).

SpaCare

SpaCare-produkterna är särskilt utvecklade för spabad. Som ägare till ett utomhusspa måste du kunna lita på att vattnet alltid är rent och att hygienen är den bästa tänkbara. SpaCare har utvecklat och förfinat sina produkter så att de tillgodoser det perfekta behovet – bland annat genom att testa produkterna i samarbete med offentliga laboratorier. Det är din garanti för att spabadet blir en outtömlig källa till välbefinnande och njutning.

Genom att klicka på länken nedan får du fram SpaCares produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om SpaCares sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en checklista för hur du ska sköta ditt spabad samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

SpaCare Produktguide

38.300.470

Datablad

Mängd
1 Kg

Nerladdning

Du kanske också gillar