Saniklar SuperGel Liner Cleaner 1 liter
search
  • Saniklar SuperGel Liner Cleaner 1 liter

Saniklar SuperGel Liner Cleaner 1 liter

500 kr
Inkl. moms

Saniklar Supergel Liner Cleaner 1 liter är ett rengöringsmedel för liner, speciellt framtaget för att ta bort smuts vid vattenlin­jen utan att förstöra poolvattnet. Liner Cleaner är en linerrengöring för pooler behandlade med både klor och Baquacil.

Tack vare gelkonsistensen lämpar sig produkten extra väl för rengöring av lodräta ytor. Används förslagsvis med Borste skrubber med behållare, det perfekta verktyget för rengöring av vattenlinjen.

Levereras i förpackning om 1 liter med doseringsskala.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Dosering

SuperGel Liner Cleaner appliceras i ett tunt lager med en svamp eller borste. Låt produkten verka i 10 minuter och skölj sedan rent. Vid kraftig nedsmutsning eller grova beläggningar kan det vara nödvändigt att upprepa proceduren. Tänk på att alltid använda skyddshandskar av exempelvis PVC eller gummi när du hanterar SuperGel.

Saniklar

Saniklar har alla produkter du kan tänkas behöva för att sköta din pool. De har produkter för vattenbalans, desinfektion med och utan stabilisator samt specialprodukter för lite mer ovanliga vattenproblem.

Saniklars produkter har testats av poolkemister för att säkerställa dess kvalitet och funktion. Saniklars produkter är utformade för att ge användaren största möjliga säkerhet och med Saniklar löser du alla tänkbara vattenproblem du kan få i din pool. För att underlätta för användaren är produkterna försedda med färgkoder som säkerställer att en viss produkttyp används till den funktion den är utvecklad för.

Genom att klicka på länken nedan får du fram Saniklars produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om Saniklars sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en lista för hur du ska sköta din pool samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

38.500.300

Datablad

Mängd
1 L

Nerladdning

Skötselguiden

Skötselguiden ger dig svar på alla frågor om poolskötsel.

Nerladdning (13.8MB)

Du kanske också gillar