Saniklar Super Blue 1 liter
search
  • Saniklar Super Blue 1 liter

Saniklar Super Blue 1 liter

350 kr
Inkl. moms

Saniklar SuperBlue 1 liter är ett algmedel som hälls i poolens vatten för att förebygga grönt vatten, eller för att behandla redan existerande grönt vatten. Detta algmedel kan användas i alla pooler och fungerar oavsett om du doserar med klor, brom, aktivt syre eller Baquacil.

Levereras i förpackning om 1 liter med doseringsskala.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Bruksanvisning

Vid säsongsstart eller nypåfyllning förebygger man grönt vatten med en dosering av ¼ l SuperBlue per 25 m3 poolvatten.
Vid behandling av grönt vatten är doseringen 400 ml SuperBlue per 25 m3 poolvatten.

SuperBlue tillsätts poolvattnet före inloppsmunstyckena medan filterpumpen går.

Saniklar SuperBlue kan även användas inför vinterstängning för att förebygga algbildning både efter att poolen är vinterstängd och tidigt på säsongen innan poolen tas i drift. Följ då doseringsanvisningen för nypåfyllning, dvs ¼ liter SuperBlue per 25 m3 poolvatten.

Saniklar

Saniklar har alla produkter du kan tänkas behöva för att sköta din pool. De har produkter för vattenbalans, desinfektion med och utan stabilisator samt specialprodukter för lite mer ovanliga vattenproblem.

Saniklars produkter har testats av poolkemister för att säkerställa dess kvalitet och funktion. Saniklars produkter är utformade för att ge användaren största möjliga säkerhet och med Saniklar löser du alla tänkbara vattenproblem du kan få i din pool. För att underlätta för användaren är produkterna försedda med färgkoder som säkerställer att en viss produkttyp används till den funktion den är utvecklad för.

Genom att klicka på länken nedan får du fram Saniklars produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om Saniklars sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en lista för hur du ska sköta din pool samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

Saniklar Produktguide

38.500.150

Datablad

Mängd
1 L

Nerladdning

Skötselguiden

Skötselguiden ger dig svar på alla frågor om poolskötsel.

Nerladdning (13.8MB)

Du kanske också gillar