Silkorg för ytvattenrenare PIC
search
  • Silkorg för ytvattenrenare PIC

Silkorg för ytvattenrenare PIC. Sats med två korgar, två handtag o Net Skim

340 kr
Inkl. moms

Silkorg, ytvattenrenare PIC är en sats med två silkorgar, två handtag och 2 st Net Skim-påsar. Passar våra ytvattenrenare i plast.

Silkorgen har som uppgift att samla upp och hindra stora partiklar såsom löv och större insekter från att sugas in i poolpump och sandfilter. Mindre partiklar, såsom barr och insekter, sugs ner genom silkorgen och hamnar i sandfiltret. För att undvika detta rekommenderar vi att en produkt som kallas Net Skim används. Det är en finmaskig strumpa som träs över silkorgen och ser till att även små partiklar fastnar där. Detta i sin tur gör att belastningen på sandfiltret minskar eftersom det blir mindre skräp som hamnar där. Dessutom minskar risken för att pumpen ska täppas igen. Se produktlänken nedan om du vill läsa mer om Net Skim. Observera att i denna sats ingår inte hela paketet med Net skim utan 2 st lösa Net Skim-påsar/strumpor.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

65.201.020

Du kanske också gillar