Net Skim Filterpåsar 12 st
search
  • Net Skim Filterpåsar 12 st

Net Skim Filterpåsar 12 st

325 kr
Inkl. moms

Net Skim filterpåsar 12 st är en påse som monteras i ytvattenrenarens silkorg och ser till att även mindre partiklar fastnar där. Detta minskar belastningen på sandfilter och poolpump.
Netskim påsarna är mycket elastiska och passar de flesta silkorgar. Net’Skim kallas även förfilter eller filterpåse till pool.

Levereras i förpackning om 12 st påsar.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Varför är ett förfilter bra?

Ytvattenrenarens klafflucka, dvs den lilla luckan som sitter fram på ytvattenrenaren, gör att strömhastigheten ökar så att skräp från poolens vattenyta sugs in i ytvattenrenaren. I ytvattenrenaren sitter det en silkorg. I den fastnar större skräp som hamnar i poolen, till exempel löv. Mindre partiklar, såsom barr och insekter, sugs ner genom silkorgen (kallas även bräddavloppskorg) och hamnar i sandfiltret. För att undvika detta rekommenderar vi att en produkt som kallas Net Skim används. Det är en finmaskig strumpa som träs över silkorgen och ser till att även små partiklar fastnar där. Därför kallas Net Skim även för förfilter till bräddavlopp. Detta i sin tur gör att belastningen på sandfiltret minskar eftersom det blir mindre skräp som hamnar där. Dessutom minskar risken för att pumpen ska täppas igen.

Oavsett om du använder NetSkim eller ej måste du med jämna mellanrum kontrollera att silkorgen i ytvattenrenaren inte är full med skräp eftersom cirkulationen då försämras. Kontrollera därför silkorgen ofta, minst en gång i veckan, och och töm den vid behov.

26.200.850

Du kanske också gillar