Frekvensstyrning iSaver+ 1-fas
search
  • Frekvensstyrning iSaver+ 1-fas
  • Frekvensstyrning iSaver+ 1-fas 2,2 kW
  • Frekvensstyrning iSaver+ 1-fas

Frekvensstyrning iSaver+ 1-fas 2,2 kW

4 400 kr
Inkl. moms

iSAVER + är den första touchscreen-frekvensstyrningen i pool-branschen, en produkt av vår strävan att söka kontinuerlig innovation för att ge en bättre kundupplevelse.
Enkel installation med stickpropp hane v/s hona - "Plugg and Play"

Klicka för en video-presentation av iSaver

Sänk energiförbrukningen och förläng livslängden på din pump. Med vår frekvensstyrning kan du enkelt reglera hastigheten på din pump och på så sätt spara upp till 80% i energiförbrukning.

Kompatibel med de flesta 1-fas pumpar upp till 2,2 kW.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

iSAVER + är den första touchscreen-frekvensstyrningen i pool-branschen, en produkt av vår strävan att söka kontinuerlig innovation för att ge en bättre kundupplevelse.

Pool-pumpen förbrukar inte bara energi i onödan den genererar även ett konstant buller som normalt över 60, ibland till och med upp till 70 dBA. iSAVER  frekvensstyrning är en idealisk lösning för energisparande och tyst gång.

Med sin timerfunktionen kan du antingen köra pumpen med konstant hastighet, eller ställa upp till 4 timers för den dagliga driften, var och en med en individuell hastighet. En strömförbrukningsavläsning på skärmen ger dig en uppfattning om hur mycket energi pumpen använder under olika hastigheter.

Fördelar

  • Spara upp till 80% vid låg hastighet
  • Ljudnivå av pumpen minskas med 25%
  • Valfria timers som är lämpliga för olika tillämpningar
  • Bättre filtreringsprestanda vid lägre hastighet, mindre kemi-tillsättning i poolen
  • En längre livslängd för motor och andra utrustningar i poolen
  • Sist men inte minst, bidrar till mindre klimatpåverkan "klimatsmart"

Vad är frekvensstyrning?

Genom att sänka varvtalet på cirkulationspumpen, d.v.s. sänka hur mycket vatten som pumpas genom systemet per minut, sänker du energiförbrukningen och förlänger pumpens livslängd. I dag finns det poolpumpar där du själv kan ställa in varvtalet, men har du en fungerande poolpump med en hastighet är det dumt ur både ekonomisk och miljömässig synpunkt att byta ut den. Därför har vi utökat vårt sortiment med en produkt som kallas frekvensstyrning. Med denna kan du enkelt reglera hastigheten på din pump och på så sätt spara upp till 80% i energiförbrukning.

Sänka poolens elförbrukning

Hur mycket du kan sänka varvtalet beror på hur mycket poolen används och hur varmt det är ute. Ju högre badbelastning och utetemperatur, desto högre varvtal behövs. Vid väldigt hög badbelastning, d.v.s. om flera personer badar flera timmar om dagen, rekommenderar vi att pumpen får gå på maxeffekt dygnet runt. Vid normal badbelastning kan pumpens varvtal sänkas nattetid. Om poolen används väldigt sparsamt eller inte alls under vissa perioder kan pumpens varvtal sänkas dygnet runt.

Frekvensstyrning iSaver+ 1-fas 2,2 kW

Datablad

Input voltage
220V~240V
Output voltage
1ph, 0~240V
Output power
Max 2,2 kW
Output current
Max 5.5A
Enclosure Rating
IP65
Cooling
By air
Speed Range
1200~2900rpm

Du kanske också gillar