Indikatortabletter pH 10 st
search
  • Indikatortabletter pH 10 st
  • Indikatortabletter pH 10 st

Indikatortabletter pH 10 st

40 kr
Inkl. moms

Indikatortabletter pH 10 st är testtabletter som används för att mäta pH-värdet i poolen. Används i testset för Baquacil eller klor. Bra vattenvärden minskar risken för hud- och ögonirritation samt säkerställer god vattenhygien.

 

Levereras i karta om 10 tabletter.

 

Ditt badvatten får varken vara för surt eller för basiskt. Det handlar om att hitta ett värde som ligger så nära ditt eget naturliga pH-värde som möjligt. Med ett optimalt pH-värde försäkrar du dig samtidigt om att desinfektionsmedlen kommer att fungera som de ska.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Mätvärden

Ett bra pH-värde ligger omkring 7,0-7,4. Om du har lågt pH är vattnet surt, detta gäller för värden under 7,0. Vatten med för lågt pH kan ge ögonsveda, är korrosivt för metalldelarna och kan resultera i grönt vatten om det finns koppar eller kopparlegeringar i din swimmingpool. För att höja pH-värdet används produkten Saniklar pH Plus 5 kg.

 

Om du har högt pH är vattnet basiskt, detta gäller för värden över 7,4. Vatten med för högt pH kan kännas fett och obehagligt för de badande, se grumligt eller möjlkaktigt ut och ge kalkutfällningar. Dessutom har klor sämre verkningsgrad. För att sänka pH-värdet används produkten Saniklar pH Minus 3 kg.

32.121.250 - Miami Pool

Du kanske också gillar