Saniklar pH Plus 5 kg
  • Saniklar pH Plus 5 kg

Saniklar pH Plus 5 kg

385,00 kr
Inkl. moms

Saniklar pH Plus 5 kg är ett högeffektivt medel för höjning av poolvattnets pH-värde. För pooler behandlade med både klor och Baquacil.

Ditt badvatten får varken vara för surt eller för basiskt. Det handlar om att hitta ett värde som ligger så nära ditt eget naturliga pH-värde som möjligt. Med ett optimalt pH-värde försäkrar du dig samtidigt om att desinfektionsmedlen kommer att fungera som de ska.

Ett bra pH-värde ligger omkring 7,0-7,4. Om du har lågt pH är vattnet surt, detta gäller för värden under 7,0. Vatten med för lågt pH kan ge ögonsveda, är korrosivt för metalldelarna och kan resultera i grönt vatten om det finns koppar eller kopparlegeringar i din swimmingpool.

Levereras i förpackning om 5 kg.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Bruksanvisning

Mät pH-värdet i poolvattnet. Om pH-värdet understiger 7,0 tillsätts 1 dl pH Plus per 10 m3 vatten. Sprid ut den rekommendera mängden av produkten över största möjliga yta, framförallt på poolens djupaste delar, för att undvika att poolmaterialet bleks. Cirkulationspumpen bör gå under och efter tillsättningen. Efter cirka 15 minuter kan effekten kontrolleras genom en ny pH-mätning. Upprepa vid behov behandlingen genom att tillsätta en ny dos pH Plus tills pH-värdet ligger mellan 7,0-7,4.

Saniklar

Saniklar har alla produkter du kan tänkas behöva för att sköta din pool. De har produkter för vattenbalans, desinfektion med och utan stabilisator samt specialprodukter för lite mer ovanliga vattenproblem.

Saniklars produkter har testats av poolkemister för att säkerställa dess kvalitet och funktion. Saniklars produkter är utformade för att ge användaren största möjliga säkerhet och med Saniklar löser du alla tänkbara vattenproblem du kan få i din pool. För att underlätta för användaren är produkterna försedda med färgkoder som säkerställer att en viss produkttyp används till den funktion den är utvecklad för.

Genom att klicka på länken nedan får du fram Saniklars produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om Saniklars sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en lista för hur du ska sköta din pool samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

Saniklar Produktsortiment

38.600.200

Datablad

Mängd
5 Kg

Nerladdning

Skötselguiden

Skötselguiden ger dig svar på alla frågor om poolskötsel.

Nerladdning (13.8M)

Du kanske också gillar