Lövhåv Plast
search
  • Lövhåv Plast

Lövhåv Plast

90 kr
Inkl. moms

Lövhåv plast är en grund håv av plast, även kallad lövraka, som används för att avlägsna partiklar från vattenytan. Poolhåven är avsedd för montage på teleskophandtag.

Vår minsta lövraka i plast är perfekt att använda för att snabbt och smidigt ta bort små och stora partiklar från vattenytan i poolen. Med en liten håv får du kanske inte upp lika mycket som med en stor håv, men den kan vara nog så effektiv. Tack vare det finmaskiga nätet i lövrakan får du bort även små partiklar såsom björkpoolen och mindre insekter. De partiklar som är så små att de inte fastnar i håven hamnar istället i filtret. Poolhåven är tillverkad av högkvalitativ plast som klarar av poolens kemikalier.

Lövrakan är avsedd för montage på teleskophandtag, men för snabb rengöring går det lika bra att hålla håven i handen och rengöra vattenytan närmast poolkanten där mycket skräp tenderar att hamna.

Bredd 30 cm

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Poolrengöring

För att hålla poolen ren och fin behövs det rätt utrustning som gör jobbet lätt och enkelt. Vi säljer poolvårdsutrustning av hög kvalitet och med genomtänkt utformning.

Det är inte tillräckligt att bara använda kemiska produkter såsom Baquacil, klor eller brom för att hålla vattnet i din pool friskt och inbjudande. Det är också nödvändigt att filtrera vattnet effektivt genom pumpsystemet samt att regelbundet ta bort större partiklar såsom löv och insekter från vattnet.

Trots att mycket skräp från poolvattnet fångas upp i ytvattenrenarens breddavlopp bör större nerfall såsom ex. blad, gräs och liknande, bör samlas upp dagligen med en håv. Poolbotten och väggarna bör regelbundet borstas med en mjuk poolborste så att smuts och alger inte får fäste. Försök att vara noggrann så att du även kommer åt i hörnen på poolen. Slutligen bör poolbotten regelbundet dammsugas – manuellt eller med automatisk bottensugare.

När poolen inte används under en längre period bör du täcka över den med ett poolskydd.

En korrekt och regelbunden rengöring, tillsammans med användande av poolskydd, gör att behovet att kemi reduceras samt att slitaget på filter och pumpar minskar.

Lövhåv Plast

Du kanske också gillar