Saniklar Sun Screen 3 kg
search
  • Saniklar Sun Screen 3 kg

Saniklar Sun Screen 3 kg

645 kr
Inkl. moms

Saniklar Sun Screen 3 kg är en klorstabilisator. Sun Screen verkar som en kemisk solskärm som hindrar solens UV-strålar från att bryta ned klor i poolen. Används i ut­omhuspooler för att sänka den allmänna klorförbrukningen. Sun Screen ger en optimal effekt vid en halt på 25 – 50 mg/l.

Förpackning om 3 kg.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Bruksanvisning

Mät vattnets Sun Screen-halt med en cyanursyratester och tillsätt Sun Screen så att halten blir högt 50 mg/l. För att höja halten med 10 mg/l i 20 m3 vatten behövs 2 dl Sun Screen. Lös upp den mängd Sun Screen som krävs i en hink med rent vatten, eventuellt i flera omgångar. Häll lösningen i poolen vid inloppsmunstyckena medan cirkulationspumpen är igång. Efter tillsättning bör poolens klorhalt hållas på 1.0-3,0 mg/l och pH-värdet på 7,0-7,4.

Saniklar

Saniklar har alla produkter du kan tänkas behöva för att sköta din pool. De har produkter för vattenbalans, desinfektion med och utan stabilisator samt specialprodukter för lite mer ovanliga vattenproblem.

Saniklars produkter har testats av poolkemister för att säkerställa dess kvalitet och funktion. Saniklars produkter är utformade för att ge användaren största möjliga säkerhet och med Saniklar löser du alla tänkbara vattenproblem du kan få i din pool. För att underlätta för användaren är produkterna försedda med färgkoder som säkerställer att en viss produkttyp används till den funktion den är utvecklad för.

Genom att klicka på länken nedan får du fram Saniklars produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om Saniklars sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en lista för hur du ska sköta din pool samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

Saniklar Produktsortiment

38.600.500

Datablad

Mängd
3 Kg

Du kanske också gillar