S’well Ocean Blue 0,5 l
search
  • S’well Ocean Blue 0,5 l

S’well Ocean Blue 0,5 l

399 kr
Inkl. moms

S´well flaska 0,5 liter

S´well flaska 0,5 liter är en praktisk och snygg vattenflaska med tredubbla väggar i rostfritt stål som håller din dryck kyld i upp till 24 timmar eller varm i upp till 12 timmar. En perfekt dryckesbehållare att ta med sig till jobbet eller på utflykt!

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Om S´well

Med en mission om att skapa något som både är vackert och miljövänligt, som kombinerar både innovation med inspiration och som ger tillbaka till de som behöver. S’well lanserades 2010 med en idé om att göra världen helt fri från vattenflaskor i plast. Genom att tillverka hållbara dricksflaskor ur miljösynpunkt och samtidigt göra de tilltalande för den stora massan kunna påverka människor att sluta köpa engångsartiklar och varianter i plast.

Idag några år senare är S’well ett snabbt växande företag, ägt och styrt av Sarah Kauss. S’well har kommit att bli känt världen över och har bidragit till medvetenhet kring plastkonsumtion och den dåliga effekt den har på miljön. Idag har varumärket även ett nära samarbete med UNICEF som bland annat arbetar med att försöka råda bot på vattenbrist i utsatta områden och vattenburna sjukdomar som det medför. 

Så vill du investera i en ny vattenflaska som är både snygg och hållbar är S’well ett varumärke att lägga på minnet!

Ocean Blue

Datablad

Mängd
0,5 liter

Du kanske också gillar