Flytande drinkbricka hård modell grå
search
  • Flytande drinkbricka hård modell grå
  • Flytande drinkbricka hård modell grå

Flytande drinkbricka hård modell grå

749 kr
Inkl. moms

Flytande drinkbricka hård modell svart eller grå är en kul och praktisk flytande bar till poolen eller spabadet. Vår flytande drinkbricka har plats för sex glas, burkar eller små flaskor. I mitten finns plats för en stor flaska eller tilltugg.

Vår spabar, eller poolbar som den också kallas, har mycket god isoleringsförmåga så att drycken håller sig kall länge. Den är dessutom mycket lätt och enkel att bära med sig. Drinkbrickan är tillverkad av formgjuten expanderad polypropen. Materialet påminner om frigolit, men det är alltså en drinkbricka i hård plast. Finns i både svart och grått.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Slipp kliva ur spabadet eller poolen

Det är alltid lika otrevligt att behöva kliva upp ur spabadet eller poolen för att hämta sin dryck. Med denna supersmarta flytande drinkbricka som guppar runt på vattenytan är detta ett minne blott. Vi rekommenderar att enbart använda okrossbara plastglas eller burkar i drinkbrickan.

Vems glas är vems?

Vanligtvis på en fest tar det inte många minuter innan frågan ”Vems glas är vems?” dyker upp och alla tittar förvirrat på varandra. Med denna smarta spabar slipper ni det problemet. För att det ska bli enkelt att hålla koll på glasen ingår färgetiketter vid köp av denna flytande drinkbricka. Färgetiketterna placeras ut framför dryckeshålen och visar enkelt och tydligt vems dryck som är vems. Om man kommer ihåg vilken färg man har, det vill säga.

80.200.500