Spadammsugare
search
  • Spadammsugare
  • Spadammsugare
  • Spadammsugare

Spadammsugare

795 kr
Inkl. moms

Spadammsugare är en handhållen, manuell dammsugare som gör det enkelt att få bort all smuts som samlas på spabadets botten.

För att säkerställa hög vattenkvalitet och minska behovet av kemikalier är det viktigt att hålla spabadet rent från partiklar, till exempel gräs och löv. Vanligtvis fastnar dessa partiklar i silkorgen eller filtret, men ibland lägger de sig på botten och kan då bli svåra att få upp. För att råda bot på detta kan du dammsuga ditt spabad med vår manuella spadammsugare. Med denna manuella spadammsugare blir det lätt att suga upp den smuts som samlas i hörnen eller sätena på spabadet, till exempel gräs och pollen som följer med de badande ner i vattnet.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Smart dammsugare för spabad

Att dammsuga spabadet behöver inte alls vara jobbigt, men vår manuella dammsugare går det både snabbt och effektivt. Du behöver ingen extra pump eller vattenslang för att rengöra ditt spabad med denna spadammsugare. Dammsugaren är utrustad med en filterpåse som samlar upp smutsen från spabadet. Tack vare dess smarta design kan du se hur mycket smuts som samlats i filterpåsen och på så sätt enkelt avgöra när det är dags att ta isär munstycket för att spola rent påsen.

Spadammsugaren är även utrustad med två olika munstycken för bästa rengöringsfunktion. Ett munstycke är designat för att fånga upp maximalt antal partiklar som ligger löst, medan det andra munstycket är utrustat med en borste som hjälper till att gnugga bort smuts som fastnat i spabadets akryl.

I förpackningen medföljer även en lövraka för att fånga upp partiklar som flyter runt på vattenytan, samt ett fäste för att du, vid behov, ska kunna fästa spadammsugaren på väggen.

Kom ihåg spabadets filter

Tänk på att mycket av smutsen kan virvla upp när du dammsuger och fasta i spabadet egen filteranläggning. För bästa rengöring bör du efter avslutad dammsugning ta upp spabadets filterpatron och spola rent den från eventuella partiklar som fastnat där. Cirka varannan månad bör du även genomföra en ordentlig filtertvätt genom att placera filtret i en hink med SpaCare Filter Cleaner som hjälper till att lösa upp de fetter och oljor som fastnar på filterlamellernas yta.

Du kan läsa mer om hur du rengör dina spafilter på bästa sätt via länken nedan.

SpaCare Filter Cleaner

80.400.100