Spadoft InSPAration arom Ros
search
  • Spadoft InSPAration arom Ros

Spadoft InSPAration arom Ros

224 kr
Inkl. moms

Spadoft InSPAration arom ros är ett lugnande doftmedel du kan tillsätta i ditt spabad för ökat välbefinnande och minskad oro.

Upplevelsen av bubbelbadet blir ännu större om alla sinnen får vara med. När du tillsätter InSPAration spaarom ros blir också doften en ren njutning.

Levereras i flaska om 245 ml.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Rosdoft till spabad

InSPAration arom ros är en doftessens till spa som har en djupt blommig doft som ger upphov till en avslappnande och upplyftande känsla. Rosessens har flera positiva egenskaper, den sägs bland annat minska oro. Rosdoft ska även motverka sömnsvårigheter och nedstämdhet. Att ta ett kvällsbad innan det är dags att gå och sova och dosera rosarom i spabadet kan alltså hjälpa dig som har svårt med insomning. Rosdoft kan även hjälpa vid huvudvärk.

Bruksanvisning

Häll vätskan i spabadets aromabehållare eller dosera 2-3 kapsyler med doftarom och häll vätskan direkt ned i spabadets vatten. Vi rekommenderar att du tillsätter en kapsyl åt gången för att inte doften ska bli för stark.

Vill du istället ha större förpackningar med spadofter hittar du dessa här:

Spadofter

Presenter till spabadsägaren

Letar du efter presenter till en spabadsägare? Våra doftaromer är perfekta gå bort-presenter och uppskattas ofta väldigt mycket. Vill du ha fler idéer på vad du kan köpa till en spaägare rekommenderar vi att du tittar runt på sidan med våra spatillbehör. Där hittar du mycket roligt, bland annat okrossbara glas, drinkbrickor och sittkuddar.

Ta mig till spatillbehören

Spadoft InSPAration arom Ros

Datablad

Mängd
245 milliliter

Du kanske också gillar