SpaCare SpaChock Granular 1 kg
search
  • SpaCare SpaChock Granular 1 kg

SpaCare SpaChock Granular 1 kg

335 kr
Inkl. moms

SpaCare Spachock Granular 1 kg är ett klorfritt chockmedel för att syresätta och desinficera badvattnet i spabad, varmbadkar och bubbelbadkar.

Levereras i burk om 1 kg.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

SpaCare SpaChock rekommenderas för klorfri, snabb syresättning/chockbehandling av badvatten som dagligen behandlas med exempelvis Sunwac-tabletter, Bomin-tabletter eller MiniChlor-granulat då behandlingen är luktfri och man kan bada 5 minuter efter tillsättningen.

Om du använder ett SpaCare desinfektionsmedel i vattnet när du badar och ser till att regelbundet rengöra det dolda rörsystemet och filtret kan du hålla vattenhygienen på bästa tänkbara nivå.

Vi rekommenderar att du alltid duschar innan du kliver ned i spabadet. Det både förhöjer upplevelsen och underlättar rengöringen. Du förorenar nämligen vattnet 200 gånger med om du inte har tvättat dig innan du sätter dig tillrätta i badet.

Bruksanvisning

SpaCare SpaChock Granular 1 kg  tillsätts direkt i smutsavskiljaren när vattencirkulationen är igång. Vattenmassagen ställs in på lägsta hastighet. Man kan bada efter 5 minuter. Vid nypåfyllning och chock tillsätts 30 ml SpaChock per 1000 liter vatten. För det dagliga badet tillsätts 10 ml SpaChock per 1000 liter vatten. Om vattnet efter bad ska stå oanvänt till nästa dag eller ännu längre, tillsätts 30 ml SpaChock per 1000 liter vatten för efterdesinficering av badvattnet.

SpaCare

SpaCare-produkterna är särskilt utvecklade för spabad. Som ägare till ett utomhusspa måste du kunna lita på att vattnet alltid är rent och att hygienen är den bästa tänkbara. SpaCare har utvecklat och förfinat sina produkter så att de tillgodoser det perfekta behovet – bland annat genom att testa produkterna i samarbete med offentliga laboratorier. Det är din garanti för att spabadet blir en outtömlig källa till välbefinnande och njutning.

Genom att klicka på länken nedan får du fram SpaCares produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om SpaCares sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en checklista för hur du ska sköta ditt spabad samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

SpaCare Produktguide

38.300.160

Datablad

Mängd
1 Kg

Nerladdning

Skötselguiden

Skötselguiden ger dig svar på alla frågor om poolskötsel.

Nerladdning (13.8MB)

Du kanske också gillar