Saniklar Sandfilter Cleaner 3 liter
search
  • Saniklar Sandfilter Cleaner 3 liter

Saniklar Sandfilter Cleaner 3 liter

590 kr
Inkl. moms

Saniklar Sandfilter Cleaner 3 liter används för rengöring av filtersanden. Medlet löser upp de kalk-, fett- och kosmetikarester som annars byggs upp och försämrar filterkapaci­teten.

Levereras i dunk om 3 liter.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Bruksanvisning

Stäng av cirkulationspumpen. Skruva av locket på filtertanken. Töm bort vattnet som täcker sanden. Fördela 1-2 liter Sandfilter Cleaner jämt över sandlagret och låt det verka i cirka 12 timmar. Stäng filtertanken genom att skruva på locket. Ställ multiventilen på läge Backwash/Backspola. Starta pumpen och backspola i 3-4 minuter. Sedan är filtret klart för användning igen. Om inte filtertanken går att öppna uppifrån, tillsätt Sandfilter Cleaner i pumpens filterkorg och ställ multiventilen på Rinse. Starta pumpen i 2-3 sekunder för att transportera Sandfilter Cleaner till sandlagret och låt verka i cirka 12 timmar. Ställ multiventilen på läge Backwash/Backspola och följ därefter punkt 4.

Gör såhär för att späda ut produkten:

Använd en helt ren plasthink som bara ska användas för detta ändamål. Tillsätt första hela den nödvändiga vattenmängden. Tillsätt sedan långsamt den önskade produktmängden under försiktig omskakning.

Saniklar

Saniklar har alla produkter du kan tänkas behöva för att sköta din pool. De har produkter för vattenbalans, desinfektion med och utan stabilisator samt specialprodukter för lite mer ovanliga vattenproblem.

Saniklars produkter har testats av poolkemister för att säkerställa dess kvalitet och funktion. Saniklars produkter är utformade för att ge användaren största möjliga säkerhet och med Saniklar löser du alla tänkbara vattenproblem du kan få i din pool. För att underlätta för användaren är produkterna försedda med färgkoder som säkerställer att en viss produkttyp används till den funktion den är utvecklad för.

Genom att klicka på länken nedan får du fram Saniklars produktguide i pdf-format. I den kan du bland annat läsa om Saniklars sortiment, hur produkterna ska användas och vilka vattenvärden som är optimala samt hur du justerar dem. Du finner även en lista för hur du ska sköta din pool samt en sida med problemlösning där du exempelvis finner svar på vad du gör om ditt vatten blivit grönt eller grumligt.

Saniklar Produktguide

Saniklar Sandfilter Cleaner 3 liter

Datablad

Mängd
3L

Nerladdning

Skötselguiden

Skötselguiden ger dig svar på alla frågor om poolskötsel.

Nerladdning (13.8MB)