PoolGuard
search
  • PoolGuard

PoolGuard

Det blir allt vanligare med pool i svenska trädgårdar. Samtidigt är det viktigt att inte glömma bort säkerhet kring pooler och säkerställa ett tillfredsställande poolskydd mot olyckor. Förutom hög säkerhet bidrar PoolGuard till att sänka uppvärmningskostnaden för en pool med upp till 60%.

Den inbyggda automatiken, som drivs av poolens eget reningsverk, gör det enkelt att öppna eller stänga på mindre än en minut. PoolGuard, med automatisk öppning och stängning, förhöjer utseendet på din pool och gör den mer exklusiv, men det allra viktigaste är när du tillfälligt går in i huset eller lämnar tomten och inte har tillräcklig uppsikt över dina eller grannens barn så kan du enkelt och snabbt stänga poolen.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Levereras med heltäckande skyddsduk i stark PVC-belagd polyamidväv med tvärgående vantstag i aluminium placerade med 50 cm mellanrum. En mycket stark och stabil konstruktion som klarar tyngden från barn och vuxna.

Genom att fälla ner spärrhaken vid kortsidan av poolen och ta bort handtagsnyckeln vid öppningsautomatiken fås en barnsäker låsning. I detta läge behöver du inte oroa dig för att någon ska hamna i poolen.

Skyddsduken har dräneringshål som effektivt släpper igenom regnvatten och förhindrar vattenpölar. En bra säkerhet om ett litet barn vid ett obevakat tillfälle kliver ut på ett poolskydd i stängt läge.

Utrustad med smidig vattenhydraulisk drivning, som stannar av om någon av misstag med fot eller hand blockerar öppning eller stängning. Minskar risken för klämnings- och sammanstötningsskador.

PoolGuard