Miami Rib Roller
search
  • Miami Rib Roller

Miami Lamell Rib Roller

Miami Roller är ett mycket smidigt poolskydd som är avsett för alla former av pooler i storlekar upp till 5 x 10 meter. Detta poolskydd går även bra att använda till modeller såsom Kidney eller Eight. Miami Roller är ett poolskydd som tillverkas i Sverige. Smidigt poolskydd Miami Roller är ett poolskydd som passar både rektangulära pooler och friformpooler. Skyddet dras över poolen i en tamp och vevas ihop på ena sidan. Det är enkelt att dra av och på och kan därför användas av en person.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Skyddet förankras i ett antal fästpunkter på kortsidorna och kan därför enkelt flyttas helt från poolområdet. Det består av ett antal dukar som har en bredd på cirka 1 meter. Dessa dukar har en kederlist insvetsad på var sida och de tvärgående rören har motsvarande kederspår som dukarna sitter fast i. Fördelen med denna konstruktion är att du får ett styvare rör och att du slipper ursparingar för rören i duken. Om en duk går sönder räcker det dessutom med att bara byta just den duken istället för hela skyddet. Miami Roller täcker poolen rektangulärt och vilar inte på vattenytan utan på poolkanten. Dräneringshål gör att regnvatten rinner ner i poolen istället för att bli kvar på skyddet. Har du en trappa på en kortsida kan skyddet anpassas för den. Miami Roller finns i 15 olika färger.

Miami Rib Roller