• Kampanj!
Filterpatron Viskan Spa 50 sqf
  • Filterpatron Viskan Spa 50 sqf
  • Filterpatron Viskan Spa 50 sqf

Filterpatron Viskan Spa 50 sqf

389,00 kr
Inkl. moms

Filterpatron Viskan Spa 50 sqf är ett högkvalitativt spafilter till Viskan spa. Ett Viskan spafilter bör bytas ut 1-2 gånger om året.

Dessa spafilter passar samtliga modeller med flottör från Viskan Spa. Beroende på vilken spabadsmodell från Viskan du har krävs ett eller två filter i badets filtersystem.

Filterytan på detta Viskanfilter motsvarar 50 sqf.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Filterskötsel

Vi rekommenderar att du cirka en gång i veckan eller varannan vecka tar upp filtret ur spabadet och spolar rent det med vattenslang. Utöver detta bör du med jämna mellanrum, cirka varannan månad eller vid behov, gör en ordentlig filtertvätt.

Hur rengör jag mitt spafilter?

Ta ut filterpatronen och spola rent från all synlig smuts mellan lamellerna med rent vatten från kran eller slang. Om det är svårt att få bort smutsen mellan lamellerna är vår filtertvättare Waterwand ett utmärkt verktyg. Placera filtertvättaren på munstycket på vattenslangen, placera filtertvättaren så att taggarna sticker in mellan lamellerna och för sedan tvättaren långsamt nedåt. Upprepa runt om filtret. Placera sedan filtret i en hink eller dylikt och tillsätt 1 dl SpaCare Filter Cleaner och fyll upp med rent vatten tills att filtret är helt täckt. Om du har problem med att filtret flyter upp är ett bra knep att använda en hink med lock och fylla på med vatten hela vägen upp till kanten. Låt filtret ligga i minst 12 timmar och skölj det sedan noga med varmt vatten. För extra effektiv rengöring kan proceduren med filtertvättaren upprepas efter att filtret legat i filtertvättslösningen.

Det är en bra idé att ha två uppsättningar filterpatroner, så att den ena kan användas medan den andra rengörs.

80.200.220

Du kanske också gillar