UV-C rening
search
  • UV-C rening

UV-C rening

3 434 kr
Inkl. moms

UV-C rening Blue Lagoon Xpose 55 W är en prisvärd UV-lampa för pooler som eliminerar skadliga bakterier, virus och alger. Med UV-rening kan du sänka poolens klorinnehåll till en betydligt lägre nivå, cirka 0,5 ppm mot normala 0,8-1,0 ppm. Xpose UV-C har en inbyggd, utbytbar, elektronisk ballast som säkerställer en jämn strömförsörjning. Tack vare dess stora reaktordiameter har den nya Xpose UV-C en lång exponeringstid med UV-C-strålning. Xpose UV-C är enkel att installera och sköta samt har högkvalitativa plastdetaljer som passar att använda i klor- och saltvattenpooler. Blur Lagonn Xpose UV-C har en UV-C lampa på 55 Watt och en brinntid på cirka 9000 timmar. Maxflöde är 20 m3/h.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Fördelarna med UV-rening Med UV-ljus kan du minska användningen av klor med upp till 70 procent. UV-lampan producerar kortvågig ultraviolett UVC-strålning med 254 nm våglängd. Denna våglängd är optimal för att neutralisera bakterier, virus och alger. Det gör även ditt poolvatten kristallklart och behagligt att bada i. På så sätt får du en säker och effektiv desinfektion av ditt poolvatten, utan att du behöver tillsätta stora mängder kemikalier. Resultatet blir en pool med mindre andel bundet klor i vattnet, vilket medför en behagligare miljö för de badande som slipper röda ögon, klorlukt och risken för allergibesvär.

UV-C rening