Pool Blaster Max Dammsugare
search
  • Pool Blaster Max Dammsugare

Pool Blaster Max Dammsugare

5 750 kr
Inkl. moms

Pool Blaster Max är en kraftfull och smidig pooldammsugare som passar lite större hemmapooler. Används för hand eller monteras på teleskopstång.

Pool Blaster Max är en smidig och lättanvänd dammsugare för noggrann poolstädning.  Pool Blaster Max är en liten pooldammsugare med stor städningskapacitet. Med en vikt på under 3 kg kan vem som helst använda den, hur ofta som helst, överallt i hela anläggningen.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Det specialutformade dammsugarmunstycket är 25 centimeter bredd och har utbytbara hjul och borstar. Hjulen gör att munstycket enkelt körs på poolbotten, även då den är täckt av smuts. Munstycket täcker av stora ytor i ett drag vilket gör städningen av poolen enkel, snabb och smidig. Du kan dessutom ta lös det breda munstycket och använda dammsugarröret för att enkelt komma åt att dammsuga i hörn och andra utrymmen som annars kan vara svåra att komma åt. Med Pool Blaster Max kan du rengöra hela eller delar av din pool som behöver det snabbt och effektivt, vilket sparar tid och energi.

Poolblaster Max är helt sladdlös och drivs av miljövänliga, uppladdningsbara NiMH-batterier som möjliggör drift upp till 60 minuters kontinuerlig användning. Efter 60 minuters laddning är batterierna fulladdade igen och du kan vid behov fortsätta dammsugningen av poolen. Smutsen som sugs upp, till exempel grus, smuts, löv och andra typer av skräp, samlas i en microfilterpåse som enkelt kan tas ut, tömmas och rengöras vid behov.

Pool Blaster Max kan användas för hand eller med fästas på en standard teleskopstång till pool. Teleskopstång medföljer ej i leveransen.

28.700.200

Datablad

Vikt
2,6 Kg
Filtrering
Tvättbart Microfilterpåse
Användningstid
60 minuter

Du kanske också gillar