Hayward Tiger Shark Poolrobot
search
  • Hayward Tiger Shark Poolrobot
  • Hayward Tiger Shark

Hayward Tiger Shark Poolrobot

18 895 kr
Inkl. moms

Hayward Tiger Shark Poolrobot är en automatisk städrobot framtagen för swimmingpooler med olika djup, städar såväl botten som väggar effektivt och snabbt.

Trött på att städa poolen?

Med en städrobot i din pool blir rengöringen enkel. Du får en ren pool utan ansträngning och på så sätt mer tid över till att bada och umgås med familj och vänner.

Hayward Tiger Shark har 15 meter lång kabel med en anslutning i roboten som roterar, detta förhindrar att kabeln trasslar sig. Poolroboten klarar av pooler i storlek upp till 6 x 12 meter. Med sina dubbla filter fångar roboten upp de allra finaste partiklarna. Borstarna gör att poolen klarar sig bättre från algangrepp då botten och väggar borstas effektivt. (Vagn ingår ej)

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Hayward Tiger Shark Poolrobot

Modellerna i Haywards serie Tiger Shark är utrustade med microprocessorbaserad teknologi och de är kända för sin fantastiska städförmåga, pålitlighet och effektivitet. Din Tiger Shark säkerställer att varje vrå av din pool blir ordentligt rengjord, på kort tid! Denna modell är utrustad med ett snabbprogram som gör att du får en ren pool på bara 90 minuter. Städroboten har fantastisk sugförmåga vilket gör att den fångar upp såväl stora som små partiklar. Den effektiva 24 volts motorn är designad för att använda mindre energi och på så sätt reducera kostnaderna för poolskötseln.

Effektiva städprogram

Alla Tiger Sharks modeller har ett standardprogram för städning med en 3-timmars cykel där hela botten, väggarna och vattenlinjen blir ordentligt rengjorda. Som alternativ kan du välja det patenterade snabbprogrammet där roboten rengör din pool på bara 90 minuter.

Unikt filterpatronsystem

Hayward Tiger Shark är utrustad med ett unikt filterpatronsystem som gör rengöringen enkel. Du öppnar bara roboten, tar lös filterpatronen och sköljer av den med vatten från slangen. Observera att du inte bör använda högtryck då detta kan skada filtret.

Du behöver inte heller några extra slangar eller pumpar för att använda din Hayward Tiger Shark. Det separata filtersystemet gör att du inte behöver koppla din städrobot till poolens eget rengöringssystem, något som sparar på poolens filter och minskar behovet av backspolningar.

Hayward Tiger Shark Poolrobot

Du kanske också gillar