Termometer Djur
search
  • Termometer Djur

Termometer Djur

91 kr
Inkl. moms

Termometer djur är en flytande pooltermometer i plast med ett charmigt djur på toppen. Garanterat en favorit i poolen eller spabadet och en perfekt gåva! Våra flytande djurtermometrar till poolen älskas av både stora och små. Termometern används för att snabbt och enkelt mäta temperaturen i pooler eller spabad och badtunnor.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Flera olika djur

Vår flytande djurtermometer finns med flera olika djur, bland annat en charmig badanka, en supersöt fisk och en blå val. Vilket djur du får avgörs slumpmässigt. Vilken du får blir en överraskning när paketet kommer fram!

Pooltermometer djur

Termometern är tillverkad av plast och djuret på toppen är tillverkat av gummi. Till termometern medföljer ett snöre så att du vid behov enkelt kan knyta fast termometern i exempelvis poolkanten.

Termometer djur har ett mätområde mellan -4 och 50 °C. Temperaturen är mycket tydlig att läsa av och visas i både Celsius och Fahrenheit.

Termometer Djur