Solfolie 400µ
  • Solfolie 400µ
  • Solfolie 400µ

Solfolie

420,00 kr
Inkl. moms

Solfolie GeoBubble 400µ är en solfolie speciellt framtagen för att användas som poolskydd.
Vår solfolie är tillverkad av halvtransparent polyetenplast med GeoBubble-teknologi som släpper igenom ljus från både solen och poolbelysningen. Poolvattnet direktuppvärms av solen och folien fungerar samtidigt som värmeisolering. Även kemikalieförbrukningen reduceras vid användning av solfolie. Bredd 4 meter

Önskad Längd
Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Solfolie

Skyddet flyter på vattenytan och behöver inte fästas på något sätt. Materialet är speciellt framtaget för att användas i pooler. Folien är behandlad för att både klara solens UV-ljus och de kemikalier som man använder i poolen, exempelvis klor som annars är frätande på plastmaterial.

Solfolie kan även används till inomhuspooler och då främst för att förhindra onödig avdunstning.

Förväxla inte vår solfolie med billig förpackningsplast som är mycket tunn och inte behandlad för att klara av UV-ljuset från solen och kemikaliebehandlat poolvatten.

Observera att solfolien är inte ett barnsäkert skydd.

Solfolie, bredd 4 meter

GeoBubble-teknologin

GeoBubble är en innovativ värmeduk som använder sig av en bubbel-form som har tagits fram med vetenskapliga metoder för att öka livslängden på solfolien med upp till 25%. Värmedukar till pooler är normalt utsatta för mycket ultravioletta (UV) strålar och kemikalier. GeoBubble™ är utvecklat för just denna miljö vilket gör att den klarar av dessa belastningar och därmed har en längre livslängd.

Solfolie 400µ

Datablad

Bredd
4

Du kanske också gillar