Pool Tiger
  • Pool Tiger
  • Pool Tiger

Pool Tiger

8 700,00 kr
Inkl. moms

Pool Tiger är en säker och miljövänlig vattenreningsprodukt till pooler. Med Pool Tiger inkopplad i poolsystemet får du en hälsosammare och trevligare badupplevelse med mindre kemikalier i vattnet. Pool Tiger ger renare vatten, minskar uppkomsten av alger, balanserar pH-värdet och tar bort små partiklar och metaller.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Rena poolen utan kemikalier

Produkten Pool Tiger dödar på ett naturligt sätt bakterier, alger, virus och parasiter. Detta innebär att du, genom att koppla in en Pool Tiger, kan minska kemikalieanvändningen i poolen med upp till 75%. Pool Tigern hjälper även till att flocka poolvattnet. Det innebär att de små partiklarna som gör ditt vatten grumligt samlas ihop till större partiklar som fastnar i sandfiltret eller sjunker till botten. När dessa partiklar filtreras bort får du en renare pool med kristallklart vatten, utan att du behövt tillsätta stora mängder kemikalier. Pool Tigern hjälper även till att balansera pH-värdet i poolen och håller därmed syranivåerna låga i poolen. Detta bidrar till att öka livslängden på poolutrustningen och linern. Med mindre metaller i vattnet minskar också risken för missfärgning och att delar rostar. Det bidrar även till minskad mängd alger i vattnet.

Hur fungerar Pool Tiger?

När vattnet flödar genom Pool Tigerns smala kanaler och munstycken omvandlas vattnet till ånga genom snabb uppvärmning. Ögonblickligen kollapsar vattenångan, svalnar och återgår sedan till vatten igen. Denna snabba omvandling från vätska till ånga och åter till vätska skapar starka pulsvibrationer och en värmesignatur på upp till 2000 grader. Denna process gör att partiklarna som passerar munstycket blir negativt laddade och dras till varandra. Dessa partiklar fastnar sedan i sandfiltret och försvinner vid backspolning.

Enkel att installera, enkel att äga

Produkten är mycket enkel att installera. Den kopplas snabbt och smidigt till poolens rörsystem, något som inte tar mer än 20 minuter. Du behöver inte koppla någon extra el eller tillsätta några extra kemikalier. Det bästa med vår Pool Tiger är att produkten inte har några delar som behöver bytas ut. Den kommer att fortsätta fungera år efter år. Den drivs inte heller av elektricitet, vilket innebär att det inte kostar något alls att ha den i drift. Det enda du behöver göra är att 1-2 gånger om året ta lös produkten och spola rent den invändigt med vatten. Fungerar till alla pooler oavsett om du använder klor, salt, Baquacil eller Brom. Pool Tiger påverkar inte heller någon annan utrustning såsom saltklorinatorer eller UV-lampor. Se länk: Beskrivning av Pool Tiger

Pool Tiger

Du kanske också gillar